iPad Pro 3 (2018) reparation

Har du ødelagt din iPad Pro 3. generation og brug for hjælp? Lad os hjælpe dig!

Hos Fixphone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger

ipad pro 2018 reparation
ReparationPris
Skærmskift 12.9 (3. gen)2.595,-
Skærmskift 11 (3. gen)2.395,-
Beskyttelsesglas (Inkl. montering)299,-
Batteri1.195,-
Ladestik995,-
Tænd/sluk-knap995,-
Lydløs-knap995,-
Volume-knap995,-
Software195,-
Væskeskade-rens395,-
Fejlsøgning (Fratrækkes ved reparation)195,-

Bestil tid

  Reparation af iPad Pro 3. gen.

  Vores søde medarbejdere dygtige teknikere klarer alle reparationer iPad Pro 3. gen., hvis uheldet skulle være ude. Når man eksempelvis har med så en avanceret skærm og promotion at gøre denne enhed har, kræver det en erfaren og certificeret tekniker. Alle vores teknikere er derfor naturligvis certificeret og har mere end et årtis erfaring med Apple reparationer. Du kan derfor trygt overlade reparationen af din iPad Pro 3. gen. til os. Vores reservedele er altid de bedste, men vi køber stort ind, og kan derfor tilbyde meget billige reparationer. Står du og har brug for en reparation, kan du reservere tid i vores online bookingsystem. Du kan også bare kigge forbi en af vores butikker, som alle har eget værksted, så klarer din reparation på under 60 min.

  Billede og videofunktion på iPad Pro 3. gen.

  Forskellen fra de tidligere udgaver af iPads til denne model er stor. Især kameraet og videofunktionen er udviklet betydeligt. Skulle der derfor ske en skade med kamera, software eller hardware, kan vi med garanti hjælpe dig, uden at dette påvirker kvaliteten af opløsningen på dine billeder og videoer. Vi kan som udgangspunkt lave alle typer af reparationer.

  Din skærm på iPad Pro 3. gen. er itu

  Skulle uheldet være ude, kan du nemt og hurtigt få skiftet skærmen hos os. Vi har altid skærme på lager, så vi kan reparere din iPad på stedet og gerne på under 60 min. Herefter vil vi altid anbefale, at du får et panserglas og cover på for at beskytte den mod stødskader og skærmbrud. Henvend dig i butikken hvis dette lyder som en løsning for dig, så kan vi vejlede dig i om panserglas er den bedste løsning til dit behov.

  Bruger du eksempelvis ikke motion pennen ofte, kunne det være fordelsagtigt for dig at få et panserglas på. Dette er for at beskytte din enhed, så du ikke senere behøver at få skiftet skærmen, hvis du skulle være uheldig at tabe din iPad igen.

   

  Kontakt os i dag

  Du kan booke din tid online, eller du kan blot møde op i en af vores butikker og få kyndig vejledning i den rette løsning for dig. Du finder vores butikker i HelsingørHillerødRoskilde eller Køge – hvor vi har åbent alle hverdage, samt lørdage. Endvidere sidder vores dygtige medarbejdere klar til at besvare dine spørgsmål på Facebookmail og telefon.