iPad Pro reparation

Har du ødelagt din iPad Pro og brug for hjælp? Lad os hjælpe dig!

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger

iPad Pro
ReparationPris
Skærmskift 12.91.995,-
Skærmskift 9.71.495,-
Batteri995,-
Ladestik995,-
Software195,-
Væskeskade-rens295,-
Fejlsøgning195,-

Bestil tid

  FixPhone reparerer din iPad Pro

  Hos Fixphone kan vi hurtigt og billigt reparere din iPad Pro, hvis den er gået i stykker. Vi har kun erfarende og dygtige teknikere hos os, der alle er certificeret. Det sikre dig, at din reparation bliver udført med bedste ekspertise, og dermed også at den er kvalitetssikker. Vores medarbejdere er alle flinke og hjælpsomme, så skulle du være i tvivl om hvilken reparation du har behov for, så vil de med et smil, vejlede dig i den rigtige løsning for dig. Vores reservedele til iPad Pro er kun af bedste kvalitet, hvilket sammen med vores dygtige teknikere, garantere dig en professionel og god reparation. Vi gør vores bedste for, at du går fra os med en god oplevelse og har følt dig tryg og sikker hele vejen igennem. Du kan derfor også se alle vores billige priser på listen samt en estimeret tid, det tager for den tilhørende reparation. Alt dette er med til at gøre Fixphone blandt Danmarks bedste iPad Pro reparatører, og det er vi stolte af. Som noget nyt har vi implementeret online booking, så du kan reservere tid til din reparation, når det passer dig. 

  Hvis din iPad Pro er blevet langsom

  Typisk ser vi at folk har udfordringer med at få deres iPad Pro opdateret korrekt, hvilket gør at processoren kan yde bedre. Hos os kan vi opdatere din iPad Pro, så du undgår en langsom iPad, når du bruger den, og endvidere kan vi opsætte den, så den er tilpasset og skræddersyet dig. Hvis du henvender dig til en af vores medarbejdere i en af butikkerne, så vil de med glæde være behjælpelige med dette.

  Skærmbrud på iPad Pro

  Vi har altid nye skærme på lager, så skulle du have fået et skærmbrud på din iPad Pro 9.7”, 10.5” eller 12.9”, kan vi altid skifte denne for dig indenfor 30-60 minutter. Vores skærme er af bedste kvalitet, så du roligt og sikkert kan overlade udskiftning til en af vores kyndige teknikere. Har du ikke selv erfaring med dette, er dette altid et råd, vi vil give, da du selv kan risikere at ødelægge din iPad Pro 9.7”, 10.5” eller 12.9” mere, hvis du ikke har erfaringen hertil. Du kan reservere din tid i vores online bookingsystem.

  Din iPad Pro oplader ikke

  Hvis indgangsstikket til din oplader er defekt, vil du ikke kunne anvende din iPad Pro, hvoraf det er essentielt at få repareret dette hvis problemet opstår. Af den årsag, har vi hos Fixphone altid reservedelene til at skifte dette for dig, så vi billigt og hurtigt kan løse dit problem, og du igen kan få glæde og gavn af din enhed. Dette gør sig gældende for alle 3 størrelser: iPad Pro 9.7”, 10.5” eller 12.9”.

  Batteriet i din iPad Pro er langsomt

  I stil med ovenstående, er batteriet en vigtig funktion i din iPad Pro 9.7”, 10.5” eller 12.9”. Hvis ikke dette oplader, eller kan holder strøm særlig længe, er der heldigvis en hurtig og effektiv løsning for dig. Hos os kan du få skiftet batteriet i mens du venter, og ved at anvende online booking, springer du køen over, når du møder op i butikken.

  HelsingørHillerødRoskilde eller Køge

  Vores tre butikker i HelsingørHillerødRoskilde eller Køge har åbent alle hverdage og lørdage, og vi har fleksible åbningstider, så du kan komme når det passer ind i din hverdag, og få udført din reparation. Vores professionelle og kyndige medarbejdere er i butikkerne, på telefon, mail og over Facebook – klar til at give dig den information og vejledning, som du har brug for.