iPad Pro 2 (2017) reparation

Har du ødelagt din iPad Pro (2. gen)? Så lad os hjælpe dig!

Du kan se priser og booke din tid online her nedenfor, eller du kan blot møde op i en af vores butikker og få kyndig vejledning i den rette løsning for dig. Du finder vores butikker i HelsingørHillerødRoskilde eller Køge – hvor vi har åbent alle hverdage, samt lørdage.

Vi er eksperter i alle typer af reparationer af iPad Pro, og vores værksteder er Danmarks bedst bedømte (Trustpilot).

iPad Pro (2. gen.)
ReparationPris
Skærmskift 12.9 (2. gen)4.895,-
Skærmskift 10.5 (2. gen)1.795,-
Beskyttelsesglas (Inkl. montering)299,-
Batteri995,-
Ladestik995,-
Software195,-
Væskeskade-rens395,-
Fejlsøgning (Fratrækkes ved reparation)195,-

Bestil tid

  Reparation af iPad Pro 2. gen.

  Når man har investeret i så god en iPad kan det være meget utåleligt at denne går i stykker, desværre er der ingen garanti mod uheld. Vores professionelle medarbejdere varetager din iPad Pro 2. gen., hvis uheldet skulle være ude. Når man har med så en avanceret skærm og promotion at gøre, kræver det en erfaren og certificeret tekniker. Alle vores er derfor naturligvis certificeret og har mere end et årtis erfaring med Apple reparationer. Du kan således trygt overlade denne opgave til os, og vi vil varetage den på bedste vis. Vores reservedele er altid de bedste, men vi søger altid at holde priserne billige, på et niveau hvor alle kan være med. Står du og har brug for en reparation, kan du reservere din tid i vores online bookingsystem. Du springer dermed køen over i butikken, og kan tilpasse tiden lige netop som det er bedst for dig at ligge vejen forbi en af vores værksteder.

  Billede og videofunktion på iPad Pro 2. gen.

  Forskellen fra de tidligere udgaver af iPads til denne model er mange. Især kameraet og videofunktionen er udviklet betydeligt. Skulle der derfor ske en skade enten med kamera, software eller hardware, kan vi med garanti hjælpe dig uden at dette påvirker kvaliteten af opløsningen på dine billeder og videoer. Vi kan som udgangspunkt lave alle typer af reparationer, og gerne indenfor 1 time, så du hurtigt kan få gavn af din iPad igen.

  iPad Pro 2. gen. processor taget til et nyt niveau på

  Noget af det fedeste ved iPad Pro 2. gen. i vores optik er klart den hurtige processer og bedre ydeevne. Sker der derfor en skade med dette kan det for mange påvirke deres brug af iPad Pro 2. gen., da det ofte er en af de store grunde til at investere i denne. Hos Fixphone kan vi nemt og billigt reparere dette for dig, så din iPad igen skaber ligeså stor glæde som da du brugte den første dag. Det samme gør sig gældende med batteriet, skulle dette gå hen og miste strøm hurtigt eller ikke fungere som ønsket kan vi hurtigt skifte dette så du igen har en fuld funktionsdygtig iPad Pro 2. gen.

  Din skærm på iPad Pro 2. gen. er itu

  Skulle uheldet være ude, kan du nemt og hurtigt få skiftet skærmen hos os. Vi har altid liggende til både iPad Pro 10.5” & 12.9”. Herefter vil vi altid anbefale, at du får et panserglas og cover på for at beskytte den mod stødskader og skærmbrud. Henvend dig i butikken hvis dette lyder som en løsning for dig, så kan vi vejlede dig i om panserglas er den bedste løsning til dit behov. Bruger du eksempelvis ikke motion pennen ofte, kunne det være fordelsagtigt for dig at få et panserglas på. Dette er for at beskytte din enhed, så du ikke senere behøver at få skiftet skærmen, hvis du skulle være uheldig at tabe din iPad igen. Vi undersøger selvfølgelig altid, at den gode opløsning og skærmkvalitet ikke har taget skade ved et tab af denne.

  Kontakt os i dag

  Du kan booke din tid online, eller du kan blot møde op i en af vores butikker og få kyndig vejledning i den rette løsning for dig. Du finder vores butikker i HelsingørHillerødRoskilde eller Køge – hvor vi har åbent alle hverdage, samt lørdage. Endvidere sidder vores dygtige medarbejdere klar til at besvare dine spørgsmål på Facebook, mail og telefon.