iPad Mini 4 reparation

Har du ødelagt din iPad Mini 4 og brug for hjælp? Lad os hjælpe dig!

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger

iPad Mini 4
ReparationPris
Skærmskift, Original Kvalitet1.395,-
Batteri595,-
Ladestik995,-
Kamera (for)495,-
Kamera (bag)495,-
Højtaler495,-
Homeknap495,-
Tænd/sluk-knap495,-
Lydløs-knap495,-
Volume-knap495,-
Software195,-
Væskeskade-rens295,-
Fejlsøgning195,-

Bestil tid

  FixPhone reparerer din iPad Mini 4

  Vi står klar til at hjælpe dig, hvis uheldet er ude, og din iPad er i stykker. Det kan være noget så irriterende hvis ikke ens enhed bare virker, og man kan bruge den optimalt. Derfor har vores professionelle team stor erfaring med reparationer. Du kan trygt og sikkert overlade os din enhed og være sikker på at du får en kvalitetssikret reparation udført. Alle vores reservedele er de bedste, og alligevel går vi ikke på kompromis med prisen – vi ønsker at være billige – så alle kan få råd til at få udført en reparation. Vi har gjort vores priser transparente, og de fremgår på listen nedenfor sammen med dertilhørende estimeret tid for selve reparationen. Fremgår din skade ikke heraf, skal du være mere end velkommen til at give os et kald, og så kan vi sammen finde den reparation, der passer dine behov. Du kan også reservere din tid gennem vores online bookingsystem, og dermed få det til at passe ind i dit liv og samtidig undgå unødvendig ventetid.

  Skærmbrud på din iPad Mini 4

  Hos Fixphone ser vi tit at folk desværre har tabt deres iPad, eller at der på anden vis desværre er sket et uheld, så skærmen er gået i stykker. Hvis du ikke selv har erfaring med at skifte denne, står vores erfarende certificeret teknikere klar til at udskifte din iPad Mini 4 skærm. Dette er en nødvendighed, da det i sidste ende kan gøre enheden mere sårbar for flere skader i den indre hardware, og i værste tilfælde kan du få små rifter af det ødelagte glas. Vi anbefaler derfor, at du får denne udskiftet hurtigt efter skaden er sket, for at undgå yderligere skader på enten dine ting, din enhed eller dig selv.

  Oplader ikke, eller holder ikke strøm længe

  Det er essentielt at lade indgangen virker, for at du kan få strøm på din iPad, og virker denne ikke, er du heldig, at vi altid har reservedele liggende, således at du hurtigt kan få skiftet indgangs stikket og dermed bruge din iPad igen. Vi udskifter også batterier, hvis de ikke holder strøm længe, da det kan være meget irriterende, hvis man skal være afhængig af et strømstik for at kunne anvende sin iPad.

  Software fejl på din iPad Mini 4

  Hvis din iPad har brug for en opdatering, men det ikke har virket synderligt vigtigt for dig at opdatere normalt, kan du komme ned i butikken, og en af vores dygtige medarbejdere kan hjælpe dig. Hvis din iPad er langsom eller har en fejl der gør at den ikke fungere optimalt, kan det virke frustrerende, men det er noget vi nemt og billigt kan løse for dig, så du igen kan få fuld glæde af din enhed.

  Du kan besøge os i HelsingørHillerødRoskilde eller Køge

  Du er altid velkommen i en af vores butikker, her ligger vores værksteder også, og det er derfor, vi hurtigt kan skifte og reparere din iPad imens du venter. Vi har butikker i HelsingørHillerødRoskilde eller Køge og holder åbent mandag til lørdag, hvor vi også sidder klar på mail, telefon og Facebook til at besvare eventuelle spørgsmål du måtte have. Du kan endvidere altid booke din tid via bookingsystemet, så du har reserveret tid til din reparation.