iPad Mini 3 reparation

Har du ødelagt din iPad Mini 3 og brug for hjælp? Lad os hjælpe dig!

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger

iPad Mini 3
ReparationPris
Skærmskift, Original Kvalitet595,-
LCD, Original Kvalitet595,-
Batteri595,-
Ladestik795,-
Kamera (for)345,-
Kamera (bag)345,-
Højtaler345,-
Homeknap395,-
Tænd/sluk-knap345,-
Lydløs-knap345,-
Volume-knap345,-
Software195,-
Væskeskade-rens295,-
Fejlsøgning195,-

Bestil tid

  Din iPad Mini 3 er i stykker

  Intet er mere frustrerende end hvis ens iPad er i stykker og måske slet ikke kan bruges. Når uheldet er sket, og du har brug for hjælp, står vi hos Fixphone klar til at være behjælpelige. Vi klarer alle reparationer med stor ekspertise og erfaring, så du kan føle dig tryg ved at overlade din iPad Mini 3 hos os. Vores medarbejdere vil med glæde råde og vejlede dig i hvilken reparation eller løsning, der er den rette for dig, og alle vores teknikere er certificeret, så du sikre dig at reparationen udføres med høj kvalitet. Vi forsøger så vidt muligt for at være gennemsigtige med vores priser, så du kan ovenfor se en liste over de reparationer vi udfører, de dertilhørende priser og den gennemsnitlige tid det tager at udfører. Ser du ikke lige din skade nedenfor, at du altid velkommen til at kontakte os, så kan vi forklare, hvad vi kan gøre for dig i et sådan tilfælde. Som udgangspunkt er der nemlig ikke én reparation vi ikke kan klare, så tøv ikke. Kontakt os i dag eller book din tid via det online bookingsystem, så du kan bestemme den tid der passer ind i dine planer.

  Dit batteri er i stykker eller lader ikke

  Hos Fixphone ser vi ofte, at folk kommer til os, fordi batteriet i deres iPad ikke holder strøm længe, hvilket fører til stor irritation. Det betyder, at man altid skal være i nærheden af en stikkontakt og huske sin oplader, når man går hjemmefra. Du kan derfor nemt og hurtigt få skiftet batteriet, og dermed slippe for den frustration der opstår, når du endnu engang må søge strøm og være bundet til en stikkontakt. Vi skifter det effektivt og billigt hos Fixphone, og du kan naturligvis reservere din tid online, og sikre at du på den måde undgår unødig ventetid i butikken. Vi kan også let skifte indgangen til din oplader, hvis denne være gået helt i stykker – for hvad er ens enhed værd, hvis den ikke kan oplade overhovedet. Vi har altid reservedelene liggende til at klare en sådan udskiftning, så den igen kan gøre dig nytte, og du kan få glæde af din iPad Mini 3 igen.

  Din iPad Mini 3 har fået en væskeskade

  Ofte er dette en af de skader, som man selv kan klare, men nogle gange er der opstået en stor skade på en hardware del, der gør, at det er nødvendigt at denne udskiftes. Vi har derfor altid hardwaredele liggende på lager, så vi hurtigt kan skifte dem for dig. Det giver en lidt større glæde i hverdagen, når ens iPad Mini 3 bare virker.

  Software udfordringer

  Nogle gange er det svært at vide præcist hvad der er galt med ens iPad, og ofte ser vi at det skyldes en udfordring med softwaren. Vi kan optimere denne og tilpasse din iPad, så den passer dine behov. Det eneste det kræver er blot lidt info fra dig, så du kan få en iPad Mini 3 der er skræddersyet til dig, og som fungere upåklageligt.

  Hvor finder du hjælpen?

  Vi har afdelinger i både HelsingørHillerødRoskilde eller Køge, og vores butikker har åbent alle hverdage samt lørdage, så du altid har en mulighed for, at få din iPad repareret på et tidspunkt der passer dig. Skulle du mangle noget information, er du altid velkommen til at komme forbi i en af butikkerne, ringe til os, maile eller skrive til os over Facebook. Vores medarbejdere sidder klar til at besvare de spørgsmål, du måtte have i forbindelse med en reparation.