iPad Mini 2 reparation

Har du ødelagt din iPad Mini 2 og brug for hjælp? Lad os hjælpe dig!

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger

iPad Mini 2
ReparationPris
Skærmskift, Original Kvalitet495,-
LCD, Original Kvalitet495,-
Batteri495,-
Ladestik395,-
Kamera (for)345,-
Kamera (bag)345,-
Højtaler345,-
Homeknap345,-
Tænd/sluk-knap345,-
Lydløs-knap345,-
Volume-knap345,-
Software195,-
Væskeskade-rens295,-
Fejlsøgning195,-

Bestil tid

  iPad Mini 2 reparationer hos Fixphone

  Det er ærgeligt når ens iPad Mini 2 går i stykker og har brug for en reparation – heldigvis står vi klar til at hjælpe dig, hvis uheldet skulle være ude, og din enhed er i stykker. Vores ekspertise og professionalisme sikre dig den bedste reparation, og vores billige priser gør, at alle har råd til at få lavet den reparation de har behov for. På trods af vores billige priser, går vi aldrig på kompromis med kvaliteten, og vi anvender derfor kun de bedste reservedele. Det sikre dig, at du trygt kan overlade din enhed til os, for vi vil med sikkerhed udfører alle reparationer med største omhu (Trustpilot). Vi tror på at du som kunde, ved at få transparent information kan føle dig tryg, ved at overlade din iPad Mini 2 til reparation hos os. Nedenfor ses en liste over reparationer, reparationstider og priser, skulle din skade ikke fremgå heraf, er du altid velkommen til at kontakte os og forhøre dig om dine muligheder. For at det foregår på dine præmisser og passer ind i dinhverdag, har du nu også muligheden for at reservere din tid i vores online bookingsystem. På den måde kan du vælge en tid der passer dig og samtidig undgå eventuel kø, når du møder op i butikken med din iPad.

  Din iPad Mini 2 har fået en væskeskade

  En af de hyppigste skader der forekommer, er når folk spilder væske eller taber deres iPads i væske. Ofte er det noget man selv kan klare ved at anvende en af de husmoderråd man kender, det er dog ikke altid, at det virker. Sommetider kan en del af hardwaren have taget så meget skade, at det har brug for en udskiftning. Således kan du nemt henvende dig til os, og vi vil opklare præcist hvilken del der er tale om, og udskifte denne for dig hurtigt og effektivt – så kan du igen bruge din iPad Mini 2.

  Skærmbrud på din iPad Mini 2

  En af de skader vi ofte også ser, er skærmbrud. Det er noget vi kan skifte på under 1 time, og så slipper du for eventuelt selv at skære dig på det ødelagte glas, eller at der sker skader på ting den kommer i berøring med. Det er nemlig sådan, når glasset går i stykker, at det nemt kan give små rifter, når man bruger den, hvilket gør det til en rigtig god ide at få skiftet dette hurtigt. Hvis du ikke selv har erfaring med at udskifte en skærm, vil vi klart anbefale dig at henvende dig til os, da vores teknikere er certificeret og har mange års erfaring med dette.

  Kameraet i stykker

  Vi bruger vores iPads i højere grad, når vi skal tage billeder, og derfor er det irriterende, hvis dette ikke virker. Hos os har vi altid reservedelene liggende, så vi hurtigt kan skifte det for dig mens du venter, og så du dermed hurtigt kunne få glæde af at bruge dit kamera i din iPad Mini 2. Book blot din tid i det online bookingsystem og reserver din tid i dag.

  Batteriet løber hurtigt tør for strøm

  Der er intet mere irriterende, end at have et batteri der ikke virker optimalt, og som hurtigt løber tør for strøm. Man skal altid huske sin oplader når man er på farten, og man kan ikke bruge sin iPad Mini 2 længe, inden at man skal være bundet til en stikkontakt. Det er en nem og hurtig udskiftning, der i hverdagen kan bidrage til større effektivitet og begejstring for din iPad. Vi kan endvidere også udskifte oplader indgangen, for virker denne ikke, ryger hele funktionen af enheden, da man ikke vil kunne oplade. Dette har vi altid reservedele liggende til at løse med det samme, så kig forbi butikken og lad os hjælpe dig.

  Hvor finder du os?

  Vi har butikker i HelsingørHillerødRoskilde eller Køge. Vores medarbejdere sidder altid klar til at hjælpe dig mandag til lørdag. Vores medarbejdere sidder klar til at tage imod de spørgsmål du eventuelt måtte have både i butikkerne, over mail og telefon og via Facebook.