iPad Air reparation

Har du ødelagt din iPad Air og brug for hjælp? Lad os hjælpe dig!

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger

iPad Air
ReparationPris
Skærmskift, Original Kvalitet595,-
LCD, Original Kvalitet595,-
Batteri495,-
Ladestik895,-
Kamera (for)395,-
Kamera (bag)395,-
Højtaler395,-
Homeknap395,-
Tænd/sluk-knap395,-
Lydløs-knap395,-
Volume-knap395,-
Wifi antenne395,-
Software195,-
Væskeskade-rens295,-
Fejlsøgning195,-

Bestil tid

  iPad Air reparation hos Fixphone

  Hos os får du den service og ekspertise, som de fleste søger, når de skal have repareret deres iPad. Vi har nogle af Danmarks bedste teknikere, der alle er certificeret. På denne måde sikre vi, at du får en kvalitetsbevidst og professionel oplevelse, når du som kunde henvender dig til os. Vores medarbejdere er altid imødekommende og klar på at råde og vejlede dig, hvis du skulle have behov for hjælp til at bestemme den rette løsning eller reparation for dig. Du kan ovenfor se alle vores billige priser og reparationstider tilhørende, på den måde er intet skjult for dig. Vi mener, det giver en fair og tryg behandling. Ovenfor kan du også reservere din tid i vores online bookingsystem og således slippe for unødig ventetid, og få det til at passe ind i lige netop dit skema.

  Min iPad Air virker ikke

  Sommetider kan det være svært præcist at finde ud af, hvad der er galt med sin iPad. Ofte kan der være en fejl i softwaren, eller en opdatering der er nødvendig. Det er ikke en opgave der er lige nem for alle, og derfor kan vores medarbejdere nemt og hurtigt hjælpe dig, da de har mange års erfaring. Det kan optimere din iPad til igen at yde sit bedste, og du slipper dermed for en træg eller langsom iPad Air.

  Vandskade i din iPad Air

  Ofte er en væskeskade noget de fleste kan løse, men indimellem kan det hænde, at det ikke er en mulighed. En væskeskade kan sommetider være i en sådan grad, at noget af den indre hardware har taget skade, og behøver udskiftning. Vi har altid reservedele på lager, således kan du nemt og billigt få skiftet netop den del, der har taget skade på din enhed, så du hurtigt igen kan få glæde af din iPad.

  Batteriet i din iPad Air løber hurtigt tør for strøm

  Intet kan virke mere frustrerende og irriterende, end hvis din iPad ikke holder strøm særlig længe. Det er der heldigvis en hurtig og nem løsning på. Vi skifter batteriet på under 1 time, og har altid nogle batterier liggende, så du nemt kan få det skiftet. Så skal du hverken tænke over hvor den nærmeste stikkontakt er, eller om du har husket din oplader igen.

  Din iPad Air vil ikke oplade

  Der kan være forskellige årsager til, at du ikke kan få tændt din iPad. Typisk findes årsagen i oplader indgangen, da denne kan være gået i stykker. Det er essentielt for at du kan bruge din iPad, at den overhovedet kan lade, og derfor er det ofte en af de reparationer, som vi ser folk hurtigst henvender sig for at få repareret. Dette er typisk noget vi kan klare på under 1 time, og du kan, hvis du booker online allerede reservere din tid i dag.

  Skærmbrud

  Det er en god ide, hvis du har fået ødelagt glasset på din iPad Air at få skærmen skiftet. Ikke nok med at det kan skade din iPad yderligere, kan du risikere selv at skære dig på glasset, eller det kan ødelægge de ting, som det kommer i berøring med. Hvis din erfaring ikke er stor med udskiftning af glas, vil vi altid anbefale at du booker en af vores certificeret teknikere til at udskifte denne for dig.

  Du finder hjælpen hos Fixphone

  Vores butikker har åbent alle hverdage samt lørdage, så du kan finde en tid der passer dig. Vi sidder endvidere klar på telefon, mail og Facebook til at besvare de spørgsmål du har må have. Du kan bruge vores bookingsystem, lige når det passer dig, til at reservere den tid, der passer bedst ind i din hverdag. Du finder os i HelsingørHillerødRoskilde eller Køge.