iPad Air 2 reparation

Har du ødelagt din iPad Air 2 og brug for hjælp? Lad os hjælpe dig!

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger

iPad Air 2
ReparationPris
Skærmskift, Original Kvalitet1.495,-
Beskyttelsesglas (Inkl. montering)299,-
Batteri595,-
Ladestik895,-
Kamera (for)595,-
Kamera (bag)595,-
Højtaler595,-
Homeknap595,-
Tænd/sluk-knap695,-
Lydløs-knap595,-
Volume-knap595,-
Software195,-
Væskeskade-rens395,-
Fejlsøgning (Fratrækkes ved reparation)195,-

Bestil tid

  Din iPad Air 2 skal repareres

  Bestil din tid online i vores bookingsystem, så undgår du ventetid i butikken og kan reservere den tid der passer dig. Vores teknikere er alle dygtige, certificeret og blandt nogle af Danmarks bedste. De har mange års erfaring, og der er derfor ingen skader, de ikke kan fixe for dig. Uanset din udfordring, lille som stor, så står vores personale klar til at hjælpe og vejlede dig, så du føler dig i trygge hænder. Vi tror på, at ved at være transparent i vores kommunikation, opnår vi en bedre kunderelation, og derfor kan du se både vores billige priser og den estimeret reparationstid nedenfor. Står din skade ikke på listen, er du altid velkommen til at kontakte en af vores medarbejdere og forhøre dig om, hvordan vi kan hjælpe dig og prisen herfor.

  Væskeskade i din iPad Air 2

  Hvis du får en væskeskade, er det typisk nemt at lade sin iPad tørre, og så virker den igen. Er dette dog ikke en mulighed, kan det tyde på, at der er sket en skade på den indre software, som kræver ekstra opmærksomhed. Aflevere du din iPad Air 2 hos os, kan vores teknikere hurtigt finde skaden og skifte til en ny reservedel, så den igen er oppe at køre. Det er en billig investering, hvis man sammenligner med at skulle investere i en hel ny iPad. Book din tid i dag, og få en iPad der igen virker!

  Batteriet i din iPad 2 holder ikke strøm

  Batteriet kan være en irriterende størrelse at skulle døje med, hvis det ikke virker optimalt. Man kan blive frustreret over hele tiden at skulle være på vagt over, hvor den nærmeste kontakt er, eller altid at skulle medbringe sin oplader for en sikkerhedsskyld. Vi har altid batterier på lager, således kan du få udskiftet dette, når det passer ind i dine planer. Du slipper derfor med at tænke over hvor hurtigt batteriet løber tør, og at skulle være bundet til en stikkontakt, mens du anvender din iPad Air 2.

  Oplader indgang og jackstik indgang

  Hvis ikke din indgang til opladeren virker, er det svært at få brugt sin iPad. Vi har derfor altid de essentielle reservedele liggende, for hurtigt at kunne løse denne udfordring for dig. Vi anvender kun de bedste reservedele, der sikre dig den bedste kvalitet, når du repareret din iPad Air 2. Fixphone kan også hurtigt og effektivt skifte indgangen til dine høretelefoner, så du igen kan bruge dem i din iPad, hvis der skulle være behov for det.

  Softwareproblemer kan skabe langsom iPad

  Hvis du oplever at din iPad Air 2 er blevet langsommere eller ikke vil åbne apps, kan det være tegn på, at du har brug for en software opdatering. Det er ikke altid nemt at få løst på en optimal måde selv, og derfor står vores erfarne teknikere og personale klar til at hjælpe dig med dette. Så kan du igen få maksimalt ud af din iPad Air 2.

  Hvor finder du os

  Du finder vores butikker i HelsingørHillerødRoskilde eller Køge, hvor vores venlige medarbejdere glædeligt vil tage imod dig. Du kan både blot dukke op i butikken eller reservere din tid online. Vi besvarer med glæde dine spørgsmål, både over telefon, Facebook og Mail.