iPad 4 reparation

Har du ødelagt din iPad 4 og brug for hjælp? Lad os hjælpe dig!

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger

iPad 4
ReparationPris
Skærmskift, Original Kvalitet495,-
LCD, Original Kvalitet495,-
Batteri495,-
Ladestik345,-
Kamera (for)345,-
Kamera (bag)345,-
Højtaler345,-
Homeknap345,-
Tænd/sluk-knap345,-
Lydløs-knap345,-
Volume-knap345,-
Software195,-
Væskeskade-rens295,-
Fejlsøgning195,-

Bestil tid

  Vi udfører alle reparationer på iPad 4

  Hos Fixphone udfører vi enhver reparation du har brug for. Vores teknikere er blandt de bedste i Danmark, og de anvender kun de bedste reservedele. Det sikre dig, at din reparation bliver udført med den mest kvalitetssikre ekspertise. Så kan du med ro levere din iPad 4 til reparation hos os i en af vores afdelinger. Vores søde og venlige medarbejdere er klar til at tage imod dig og besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have. Vi tror på at vi ved at være transparente i vores arbejde og kommunikation kan sikre dig den tryghed og kvalitet, som du ønsker. Du kan derfor nedenfor se en liste over reparationer, priser og reparationstider. Endvidere kan du gennem vores online booking system, reservere den tid der passer dig til at få udført din reparation. Vi er fleksible og kyndige til at varetage opgaven. Skulle din skade ikke være på listen, er du mere end velkommen til at kontakte os for at høre om dine muligheder via. telefon, mail eller Facebook.

  Vi hjælper dig

  Vores afdelinger i HelsingørHillerødRoskilde eller Køge har alle værksteder i butikkerne. Du kan derfor blot møde op og få råd og vejledning i butikken, eller du kan kontakte os på vores Facebook, for hurtigt svar på eventuelle spørgsmål. Vi sidder klar mandag til lørdag, således kan det nemt tilpasses din kalender, hvornår du vil have reparationen udført. Kontakt os blot i dag, for at reservere din tid i bookingsystemet.

  Din iPad’s batteri er blevet slidt

  Vi kan hurtigt og billigt – gerne indenfor en time, skifte batteriet på din iPad. Det betyder meget for glæden ved at have en iPad, at man ikke i tide og utide har behov for at oplade den. Det er ikke praktisk hele tiden at være bundet til en stikkontakt, imens man bruger sin iPad, og derfor er det en god investering at skifte batteriet, såfremt man oplever at den hurtigt mister strøm. Vores teknikere er certificeret, så du er sikker på en kvalitets reparation, og vores medarbejdere svare glædeligt på de spørgsmål, du måtte have i forbindelse hermed. Det kan være en anden løsning der er optimal for dig, så tøv ikke med at kontakte os, for at forhøre dig om dine muligheder.

  Ladestik, høretelefon indgang eller homeknap i stykker

  Andre skader vi ofte ser, er folk hvis opladerindgang er i stykker. Dette er essentielt for at kunne anvende selve enheden, og derfor er det en nødvendighed at få dette skiftet, hvis ikke det virker. Vi skifter det hurtigt og nemt for dig, så du igen har en iPad 4 der virker! Høretelefonindgangen er også tit en skade vi ser, og som vi nemt og billigt skifter, mens du venter, hvilket også er gældende for Home knappen. Det kan være til stor frustration, hvis tre så banale ting ikke bare virker, og derfor står vi til tjeneste og er klar til at hjælpe dig, hvis du har udfordringer med nogle af disse ting.

  Brud på skærmen

  Skærmbrud er én af de hyppigste skader ved iPad 4, som vi ser hos Fixphone. Hvis du ikke selv har referencerammen til at udskifte denne, vil vi altid anbefale dig at søge hjælp hos professionelle. Hos os skifter vi altid skærmen med de bedste reservedele for at sikre kvaliteten på din nye iPad skærm. Herefter vil vi med klart anbefale dig at vi påsætter panserglas for at undgå senere brud. Det er en lille investering for ikke med at risikere at skulle have den skiftet igen.