iPad 3 reparation

Har du ødelagt din iPad 3 og brug for hjælp? Lad os hjælpe dig!

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger

iPad 3
ReparationPris
Skærmskift, Original Kvalitet495,-
LCD, Original Kvalitet495,-
Batteri495,-
Ladestik345,-
Kamera (for)345,-
Kamera (bag)345,-
Højtaler345,-
Homeknap345,-
Tænd/sluk-knap345,-
Lydløs-knap345,-
Volume-knap345,-
Software195,-
Væskeskade-rens295,-
Fejlsøgning195,-

Bestil tid

  FixPhone hjælper dig hvis din iPad 3 er i stykker

  Hos os finder du hjælpen – vi er effektive hurtige og billige – og du kan planlægge, hvornår du vil have udført din reparation, så det passer ind i dine præmisser. Ved at booke din tid via vores online bookingsystem, har du mulighed for at reservere en tid, der passer dig at komme forbi en af vores butikker med din enhed. Vi udfører alle vores reparationer med ekspertise og kvalitet. Det sikre dig at du kan føle dig tryg og i gode hænder, når du overlader den til os. Vores teknikere anvender kun de bedste reservedele, og vores medarbejdere forklarer alle detaljer, så du ikke er i tvivl om noget. Vores priser er billige, vores reparationstid er kort, og vores teknikere er alle certificeret således, at du får den bedste service hos os (Trustpilot)! Som udgangspunkt er der ikke en eneste reparation, som vi ikke kan udføre. Nedenfor finder du en liste over reparationer, reparationstid og priser. Vi tror nemlig på at vi ved at være transparente, opnår en bedre kommunikation med dig som kunde, hvilket igen skaber større tryghed for dig, når du overlader din iPad 3 i vores hænder.

  Din iPad 3 mister strøm eller lader ikke

  De fleste har efterhånden stået med en iPad, der ikke længere holder strøm i mere end en kort periode, og det kan irritere at man altid skal huske en oplader på farten eller være bundet til en stikkontakt, mens man bruger sin enhed. Det er der heldigvis en nem og billig løsning på – vi kan skifte batteriet i din iPad 3 på under en time, og du vil igen opleve at den er god som ny. Vi ser ofte også at lade stikket er i stykker, hvilket kan forhindre opladning af selve enheden, hvilket er essentielt for at anvende sin iPad. Dette kan vi naturligvis også skifte på under en time, og så er du igen klar til at bruge din iPad.

  Væskeskade

  Vi ser sommetider at folk har spildt en væske i deres enhed – og ofte kan man løse dette selv med nogle gode husmoderråd. Virker dette dog ikke, kunne det tyde på, at en del af den indre hardware har taget skade og derfor behøver udskiftning. Dette gør vores teknikere med stor erfaring, og kun med kvalitetssikre reservedele, som vi altid har på lager. Det betyder at vi kan løse problemet hurtigt, således at du igen har en funktionsdygtig iPad.

  Der er brudskade på din iPad skærm

  Dette er ofte den hurtigste reparation men også en nødvendighed. Både du og andre kan komme til skade af det ødelagte glas, og samtidig er du mere udsat for at lave yderligere skader i din indre hardware. Vi anbefaler derfor, at du hurtigst muligt får skiftet skærmen af en professionel, såfremt du ikke selv har erfaring med dette. Hos Fixphone skifter vi skærmen på under 1 time billigt.

  Du finder os i HelsingørHillerødRoskilde eller Køge

  Vi har flere afdelinger du kan henvende dig til. Vores værksteder finder du i de enkelte butikker, så du altid har muligheden for at forhøre dig hos en tekniker eller en af vores medarbejdere, såfremt du har brug for uddybende information. Vi sidder klar til at besvare dig fra mandag til lørdag, i butikken, på telefon, mail og over Facebook. Tøv ikke med at kontakte os – vi vil hellere end gerne være behjælpelige.