Samsung Galaxy A70 reparation

Har du ødelagt din Samsung Galaxy A70 og brug for hjælp? Lad os hjælpe dig!

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger

Samsung Galaxy A70 reparation
ReparationPris
Skærmskift, Original1.195,-
Batteri595,-
Bagcover, original595,-
Ladestik495,-
Væskeskade-rens295,-
Fejlsøgning195,-

Bestil tid

  Samsung Galaxy A70 reparation

  Denne smartphone har en 6,7 tommer skærm, og en vægt på 183 gram. Hos Fixphone ved vi af erfaring, at de store smartphones ofte kan være mere følsomme ovenfor tab og skader, og skulle uheldet være ude, er vores certificerede og erfarne teknikere klar til at hjælpe dig med skærmskifte, udskiftning af glas og alle andre reparationer – og vi bruger kun gennemtestede reservedele af højeste kvalitet. Du kan besøge os uden forudgående aftale, og vi reparerer din smartphone på stedet på under 60 min.

   

  Galaxy A70 batteri

  En så stor mobil kræver et stort batteri. 4.500 mAh er da også rigtig fint selv på en mobil som A70 med 6,7 tommer skærm. Batteriet burde række fint til et par dages fornuftig brug af mobilen. Skulle du opleve at batteriet hurtigt løber tør for strøm, kan et batteriskifte meget vel være løsningen, og vi klarer et batteriskifte på stedet indenfor 10-60 min, og du behøver bare at møde op i en af vores butikker i HelsingørHillerødRoskilde eller Køge. Batteriet lades op på cirka 1 time og 35 minutter, men skulle din smartphone afvige meget fra dette, eller måske have andre problemer med opladningen, kan ladeporten være ødelagt. Denne kan vi også skifte for dig.

   

  Find os / Kontakt os

  Du kan altid kigge forbi en af vores butikker, som findes i centrum i HelsingørHillerødRoskilde eller Køge, og som alle har eget værksted. Vores søde medarbejdere er altid klar til at tage imod dig med råd og vejledning. Vi reparerer typisk skader på under 60 min., og tilbyder gratis kaffe mens du venter. Du kan også reservere tid til din Samsung Galaxy A70 reparation her på siden (ovenfor i vores bookingssystem).

  Du er også velkommen til at ringe eller skrive til os per mail eller på Facebook. Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt i vores åbningstid. Vi har åbent alle hverdage fra klokken 10-17.30 og om lørdagen fra klokken 10-15.