OnePlus Nord N10 5G reparation

Har du ødelagt din OnePlus Nord N10 5G og brug for hurtig reparation eller udskiftning af en reservedel? 

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger

Oneplus-nord-N10-5g-reparation
ReparationPris
Skærmskift, Original995,-
Skærmskift, Klasse A Kvalitet795,-
Batteri495,-
Ladestik495,-
Mikrofon495,-
Kamera (for)495,-
Kamera (bag)495,-
Ørehøjtaler495,-
Software295,-
Væskeskade-rens295,-
Fejlsøgning195,-

Bestil tid

  OnePlus Nord N10 5G reparation af højeste kvalitet

  OnePlus Nord N10 5G smartphonen med sin 6,49″ touchskærm med 90 Hz opdateringshastighed, dobbelte stereohøjttalere, 3,5 mm lydjack og 64+8+2+2 MP quad kamera og meget mere er en virkelig lækker telefon. Den har også 5G forbindelse. Med flere smarte funktioner følger der oftest også risiko for flere reparationer med.

  90 Hz skærmen udskiftes til markedet bedste pris

  N10 5G’en har en lækker 6,49″ IPS LCD-touchskærm med Full HD+ opløsning på 1080×2400 pixels. Fungerer den optimalt opleves den livlig og frisk. Touchskærmen kommer med 90 Hz opdateringshastighed, hvilket giver dig en meget flydende oplevelse uanset hvad du streamer eller spiller. Skærmen beskyttet af 2.5D Gorilla Glass 3, hvilket betyder at den er hårdfør, men det uheldige tab eller slag kan desværre stadig være skyld i at skærmen flækker, glasset knuses, den går i sort eller andet. I sådan et tilfælde kan vi dog hurtigt hjælpe dig med at skifte skærmen på din Nord N10 5G telefon. Vi skifter dagligt flere dusin skærm på smartphones, og du får ovenikøbet 2 års reparationsgaranti.

  Lækkert kamera hvis det ikke er ødelagt eller beskadiget

  Hvis kameraet ikke er ødelagt eller beskadiget, kan man tage nogle rigtigt flotte fotos og videoer. N10 5G bagsiden har nemlig et quad kameramodul, samt en LED-blitz. Den primære 64 MP sensor med f/1,79 blændeåbning understøtter elektronisk billedstabilisering og autofokus. Dertil er der en 8 MP ultrabred linse med 119-graders synsfelt og f/2,25 blændeåbning samt 2 x 2 MP kameraer med makro- og monokromlinser. Med hovedkameraet kan man optage videoer i 4K opløsning ved 30 fps og Full HD opløsning. 16 MP selfiekameraet med f/2,05 blændeåbning og elektronisk billedstabilisering sidder i touchskærmen og understøtter ansigtsoplåsning. Skulle du opleve at kameraerne ikke tager gode billeder eller måske slet ikke virker, kan vi hurtigt udskifte kameraet for dig. Kameraerne tager ofte skade, hvis man taber mobilen eller den får et hårdt slag.

  Batteri og opladning

  Enheden har et 4.300 batteri med understøttelse af Warp Charge 30T hurtig kablet opladning, der leverer strøm til hele dagen – Og oplades på kun en halv time. Batteriet er oplades via USB-C connector. Skulle dit batteri hurtigt løbe tør for strøm, så skal du formentligt bare have skiftet det til et nyt. Vi skifter dagligt batterier på N10 5G og vi har dem oftest på lager, så vi kan hjælpe dig på stedet, når du kigger ind med din telefon.

  Kontakt os

  Du er meget velkommen til at kontakte os, og vi kan fanges på tlf. 70345603, mail og på Facebook, og du er altid velkommen, til at kigge forbi os i en af butikkerne i HelsingørHillerødRoskilde eller Køge.