OnePlus Nord CE 5G reparation

Har du fået ødelagt din OnePlus Nord CE 5G og brug for en kvalitets-reparation eller udskiftning af en reservedel? 

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger. Se vores mange gode anmeldelser på Trustpilot. 

OnePlus-Nord-CE-5G-reparation
ReparationPris
Skærmskift, Original1.395,-
Batteri595,-
Bagcover, original495,-
Ladestik495,-
Kamera-glas395,-
Ørehøjtaler495,-
Væskeskade-rens295,-
Fejlsøgning (Fratrækkes ved reparation)0,-

Bestil tid

  OnePlus Nord CE 5G Reparation

  Har du brug for reparation af din OnePlus Nord CE 5G smartphone, fordi den har været ude for uheld, så står vores eksperter klar til at hjælpe dig i butikken eller online. Ladeport reparation, udskiftning af batteri, vand- & væskeskader, højtalere, knapper eller kameralinser der ikke virker, er alt sammen noget vi kan klare her hos Fixphone – hurtigt og professionelt. Med 2 års reparationsgaranti, samt brug af reservedele i højeste kvalitet, kan du trygt overlade din mobil til os. Så klarer vi oftest din reparation på 30-60 minutter – både med eller uden forudgående aftale.

  Reparation af skærm, højtaler, kamera og ladeport mv.

  Har du flækket skærmen, er batteriet gået dødt eller lader dårligt op, er kameralinsen ødelagt eller skraller højtalerne på din OnePlus Nord CE 5G smartphone, så er det en god idé at få det fikset hurtigt. Vi oplever oftest, at udskudte reparationer har ført til nye skader, som også skal laves, for at du får det meste ud af din mobil. Hold reparationsomkostninger billige ved at fikse skaderne i rette tid.

  Andre reparationer

  Har du en anden skade/reparation, som skal klares på din OnePlus Nord CE 5G, så har vi oftest alle dine reservedele på lager. Reparationen, som din mobil ”skriger” efter, behøver ikke at være dyr eller tage evigheder at lave. Det gælder alt fra vand-/væskeskader, mobilen der ikke vil tænde, lyden, der er forsvundet, mobilen, der ikke vil oplade eller skærmen der flimrer. Vi kan altid foretage en fejlsøgning, hvis du er i tvivl om, hvad der forårsager en konkret fejl.

  Kontakt os

  Ønsker du at komme i kontakt med os kan det ske via. vores kundeserviceafdeling, som sidder klar mellem kl. 10-17.30 i alle hverdage og om lørdagen fra kl. 10-15. I disse tidsrum, kan du også besøge os uden forudgående aftale. Ellers sidder vi også klar på Facebook, til at besvare din henvendelse.
  Se også, hvad vores kunder siger om bl.a. på Trustpilot.