Nokia 2.4 reparation

Har du fået ødelagt din Nokia 2.4 mobil og brug for en kvalitets-reparation eller udskiftning af en reservedel? 

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger. Se vores mange gode anmeldelser på Trustpilot. 

Nokia-2-4-Mobil-Reparation
ReparationPris
Skærmskift, Original745,-
Skærmskift, Klasse A Kvalitet495,-
Batteri395,-
Ladestik395,-
Mikrofon395,-
Højtaler395,-
Homeknap395,-
Væskeskade-rens295,-
Fejlsøgning195,-

Bestil tid  Reparation af Nokia 2.4

  Nokia 2.4 er en lækker smartphone som er yderst funktionel og ser godt ud. Med et display på 6.5”, et kamera med nattetilstand, android styresystem og batterilevetid i op til 2 dage. Er du den heldige ejer af denne smartphone, men alligevel har været så uheldig at have ødelagt kameraet, batteri eller smadret skærmen og ødelagt displayet, tilbyder vi dig en god oplevelse og reparation af din mobil i en af FixPhone butikkerne i Hillerød, Helsingør eller Roskilde.

  Du kan booke tid til din næste reparation her på siden eller blot komme ned i butikken uden forudgående aftale, da vi også er et walk-in værksted. Du finder vores butikkerne i Hillerød, Helsingør eller Roskilde.

  Udskiftning af din smadrede mobilskærm

  Har du smadret din mobilskærm på din Nokia 2.4 kan det være meget frustrerende at prøve at leve med det, når du samtidigt risikerer at få glassplinter i fingerende. Hos FixPhone foretager vi oftest en udskiftning af din mobilskærm på under 60 minutter. Det er blot en af mange grunde til at du bør få det ordnet kort efter at uheldet er ude. Revner i skærmen kan også hurtigt føre til vand- & fugtskader og dermed flere/dyrere reparationer.

  Vi anbefaler altid at beskytte din mobil med et panserglas og et cover, da det kan formindske skaderne på din Nokia 2.4 eller smartphone.

  Ødelagt kamera og flækket kameralinse

  Har du ødelagt kameraet eller har brug for en udskiftning på en af kameralinserne, så vil vi glædelig hjælpe dig og samtidigt give dig en god oplevelse. Vi bruger kun reservedele af højeste kvalitet, så din telefon kommer tættest muligt tilbage til original tilstand og du kan få det mest optimale ud af din Nokia 2.4

  Defekt batteri på Nokia 2.4

  Har du ødelagt eller slidt batteri på din Nokia 2.4, så den har svært ved at holde på strømmen. Så står vores dygtige teknikere klar i FixPhone butikkerne til at hjælpe dig. Vi er eksperter i alle slags batteriudskiftning og foretager til hverdag mange reparationer af denne slags.

  En udskiftning af dit batteri kan oftest klares på under 60 minutter hos FixPhone.

  Andre reparationer af din mobil

  Har du en specifik eller anden reparation på din Nokia 2.4 af fx dine ødelagte højtalerne, ødelagte knapper, defekte ladeport, wi-fi-signal eller noget helt andet, så tøv ikke med at kontakte os. Vi har oftest dine reservedele på lager og stræber altid efter at fikse dine reparationer på under 60 minutter.

  Kontakt os

  Har du nogle spørgsmål til en reparation af din mobil eller gerne vil have foretaget en reparation, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Da vi er et walk-in værksted kan du altid komme forbi os uden en forudgående aftale. Foretrækker du at booke en aftale, kan det gøres via vores hjemmeside. Ellers kan du også komme i kontakt med os på tlf. 70345603mail eller på Facebook.