Motorola Edge 20 Pro reparation

Har du fået ødelagt din Motorola Edge 20 Pro og brug for en kvalitets-reparation eller udskiftning af en reservedel? 

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger. Se vores mange gode anmeldelser på Trustpilot. 

Motorola-Edge-20-Pro-Reparation
ReparationPris
Skærmskift, Original1.695,-
Batteri495,-
Bagcover, original595,-
Ladestik495,-
Mikrofon495,-
Kamera-glas295,-
Ørehøjtaler495,-
Væskeskade-rens295,-
Fejlsøgning195,-

Bestil tid

  Motorola Edge 20 Pro reparation

  Har du udskudt reparationen af din Motorola Edge 20 Pro længe? Har du svært ved at tage dig sammen til at få det fikset og fordi du ønsker hurtige reparationstider? Så kontakt FixPhone og få den fikset på under 60 min. Med over 10 års erfaring får vores certificerede teknikere hurtigt din telefon tilbage i topform, når den har været ude for et uheld og kræver en reparation.

  Du kan bestille tid via. hjemmesiden eller ringe til os på 70 34 56 03.

  Udskiftning af dårligt eller ødelagt batteri på Motorola Edge 20 Pro

  Har du udfordringer med batteriet på din Motorola Edge 20 Pro eller er batteriet gået helt dødt? Så bestil en tid udskiftning af dit batteri, så sørger vi for, at du får et helt nyt i god kvalitet og med lang batterilevetid. Vi kan oftest klare dit batteriskifte på under 60 minutter – både med og uden forudgående aftale.

  Display & skærmskifte reparationer

  Din Motorola Edge 20 Pro har en lækker skærm, og det ville være en skam, hvis den var gået i stykker ved et uheld. Uanset om det er skærmen der flimrer, er flækket, smadret eller har fået revner, så klarer vi din reparation nemt og hurtigt. Vi har oftest alle reservedele på lager og bruger kun reservedele af højeste kvalitet.

  Andre skader og reparationer på din Motorola Edge 20 Pro

  Har du andre skader på din Motorola Edge 20 Pro mobil, som kræver en reparation, så kontakt os. Til dagligt foretager vi også reparationer af højtalere, mikrofoner, knapper, kameralinser og ladeport indgange mv.

  Kontakt os

  Du er altid velkommen til at tage kontakt til os i en af vores butikker i Helsingør, Hillerød, Roskilde eller Køge 10-17.30 i alle hverdage og om lørdagen fra kl. 10-15 uden en forudgående aftale. Ellers kan du booke en tid her på vores hjemmeside eller ringe på 70 34 56 03. Du kan også skrive til os på Facebook eller sende os en mail.