LG Nexus 5

Har du ødelagt din LG Nexus 5 og brug for hjælp? Lad os hjælpe dig!

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger.

LG Nexus 5
ReparationPris

Bestil tid    LG Nexus 5 reparation

    Hvis din LG Nexus 5 er gået i stykker, skærmen er smadret, højtaleren ikke fungerer, mikrofonen er ødelagt, batteriet hurtigt løber tør for strøm eller andet, så kan vi hjælpe dig med LG Nexus 5 reparation. Vi kan udskifte alt ligefra glas, skærm, mikrofon, højtaler, bagcover, batteri osv. Der er formentligt ikke en reparation, som vi ikke kan klare, og med vores over 10 års erfaring, har vi sikkert set alt. Alle vores teknikere er certificerede reparatører.

    Billig reparation af LG

    Vi bruger kun reservedele af højeste kvalitet, og derfor fungerer din LG Nexus 5 telefon optimalt efter en reparation hos os. Vi har heldigvis haft mange søde kunder, som har anmeldt vores arbejde og service på Trustpilot, hvor vi har fået toppoint.

    Kontakt os allerede i dag for en uforpligtende pris på reparation af din LG Nexus 4.