COVID-19 status: FixPhone holder åbent i alle vores butikker. Vi følger selvfølgelig regeringens anbefalinger, og der er bl.a. stillet håndsprit til rådighed for alle kunder og besøgende. Vi spritter alle enheder af inden udlevering. Vi glæder os til at tage imod jer. 

Huawei P9

Har du ødelagt din Huawei P9 og brug for hjælp? Lad os hjælpe dig!

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger

Huawei P9
ReparationPris
Skærm, original kvalitet695,-
Batteri345,-
Ladestik345,-
Software195,-
Vandskade295,-
Fejlsøgning195,-

Bestil tidHurtig reparation af Huawei P9

Vi er hurtige til at reparere telefoner hos Fixphone. Det skyldes, at vi har de mest erfarende og dygtige teknikere. Selvom vi er hurtige, går vi ikke på kompromis med kvalitet. Vi bruger kun reservedele af topkvalitet, og det samme gælder vores arbejde. Vores professionelle medarbejdere behandler alle telefoner med respekt, så du trygt kan overlade os din Huawei P9, hvis den er i stykker. Vi går meget op i at vores kunder skal have en god oplevelse, og derfor hjælper vi dig på bedste vis, så vi altid finder den løsning, der passer dig. Der er som udgangspunkt ikke en reparation, som vi ikke kan klare, og vi har altid alle reservedele på lager, så vi indenfor 1 time kan have repareret din enhed. For at undgå lidt ventetid på travle dage, kan du nu reservere tid, netop når det passer dig, i vores nye online bookingsystem. Skulle din skade ikke stå på prislisten, er du velkommen til at henvende dig, så kan vi fortælle hvad dine forskellige muligheder er.

Kameraet i din smartphone

Vi ved fra mange, at kameraet er noget af det vigtigste på ens telefon. Det kan derfor være ærgerligt, hvis det pludseligt sætter ud. Vi skifter kameraet i din telefon indenfor 1 time, så kan du igen tage billeder og videoer af dine oplevelser, og hvad du ellers ønsker.

Batterifejl og udskiftninger

Man kan næsten ikke undgå det. Der kommer en tid, hvor batteriet har udlevet sin tid. Det taber hurtigt strøm, vil måske endda slet ikke oplade eller noget tredje. Heldigvis kan vi billigt og hurtigt udskifte batteriet, så du igen har en telefon der er (næsten) som ny. Det kan også være, hvis din telefon slet ikke vil tænde, at det ikke er batteriet den er gal med, men derimod dock connectoren, altså oplader indgangen. Denne har vi også altid reservedelene liggende til, så vi hurtigt kan reparere denne, og du igen kan komme videre på farten uden altid at skulle medbringe din oplader.

Skærmbrud på din Huawei P9

Er skaden sket, og skærmen på din Huawei P9 er smadret, så anbefaler vi dig, at du henvender dig til nogle med den rette ekspertise til udskiftning af glasset. Vores teknikere har utallige skærmskifte bag sig, og har derfor megen erfaring med dette. Somme tider oplever vi, at folk selv har forsøgt sig, hvilket har resulteret i, at deres smartphone har taget mere skade. Det betyder, at hele reparationen i sidste ende bliver dyre. Du kan også selv komme til skade, da det er glas der er itu, og man derfor let kan skære sig, hvis man ikke får det skiftet. Når vi har udskiftet skærmen på din smartphone, råder vi dig desuden til at få påsat et panserglas, der mindsker chancen for smadret glas senere hen.

Har du tabt din smartphone i væske?

Det kan være svært at vide præcist hvilken del af din smartphone der har taget skade, hvis du har tabt den i væske. Vores dygtige teknikere kan hurtigt diagnosticere, hvor skaden ligger og herefter reparere den. Henvend dig i butikken, eller book en tid via vores hjemmeside. Så har du hurtigt igen, en telefon der virker.  

Hvis højtaleren i din Huawei er i stykker

Skulle højtaleren i din Huawei P9 være sat ud og enten slet ikke virker, så kan vi skifte denne for dig. Så kan du igen tale i telefon uden problemer. Skulle udfordringen ligge i indgangen til høretelefoner i stedet, har vi også altid reservedele til at reparere dette. Det er træls enten altid at skulle bruge sine høretelefoner, eller modsat aldrig kunne bruge dem.

Hvor er vi?

Vi er klar til at rådgive og hjælpe dig alle hverdage og lørdage fra kl. 10. Vores afdelinger er i Roskilde, vores yngste afdeling på stammen, og i Hillerød og Helsingør. Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen i en af vores butikker, eller til at ringe eller maile os. Du kan også skrive til os på Facebook, og vi svare altid samme dag indenfor åbningstiden.