iPhone 13 reparation

Har du fået ødelagt din iPhone 13 og brug for en kvalitets-reparation eller udskiftning af en reservedel? 

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger. Se vores mange gode anmeldelser på Trustpilot. 

iphone-13-reparation
ReparationPris
Skærmskift, Original Kvalitet2.995,-
Skærmskift, Klasse A Kvalitet1.995,-
Batteri995,-
Bagcover (inkl. ramme)2.495,-
Bagcover (kun glas)1.495,-
Ørehøjtaler995,-
Højtaler995,-
Tænd/sluk-knap995,-
Lydløs-knap995,-
Volume-knap995,-
Væskeskade-rens295,-
Fejlsøgning0,-

Bestil tid  iPhone 13 reparation i Hillerød, Helsingør og Roskilde

  Har du været uheldig med din iPhone 13, er den beskadiget, laver den fejl eller andet, kan vi hjælpe med en kvalitetsreparation. Den flotte iPhone bør være mere robust end forgængerne, da den bl.a. har fået Ceramic Shield Gorilla Glass på front og bagside. Det betyder bl.a. at skærmen er bedre rustet mod slag og tab. Derudover er iPhone 13 bedre sikret mod vand- og væskeskader, og den er vandtæt og kan klare en god og lang svømmetur. Batteritiden er også forbedret, så der er meget at glæde sig over, hvis telefonen fungerer optimalt. Gør din iPhone ikke det, kan vi sørge for at den bliver repareret på under 60 min. du kan altid kigge ind forbi en af butikkerne i Helsingør, Hillerød eller Roskilde – det kræver ikke forudgående aftale.

  Skal du have skiftet skærmen på din iPhone 13?

  Hvis du har tabt din iPhone eller den har fået et hårdt slag, kan det desværre gå ud over skærmen som kan smadre, få en flænge, vise sort skærm eller på anden måde blive beskadiget. Det er vigtigt at bemærke, at en sådan skade kan føre til andre ødelæggelser på din iPhone 13, da den fx oftest ikke længere vil være vandtæt, hvilket kan øge risikoen for vand- og væskeskader. Derfor anbefaler vi også, at du hurtigt får repareret din smartphone, så du undgår større og dyrere reparationer. Et skærmskifte kan typisk klares på under 60 min., og vi har en sofa du kan slappe af i imens, hvis ikke du hellere vil gå en tur i de hyggelige gågader, hvor vores butikker findes. Du finder vores butikker med egne værksteder i HelsingørHillerød og Roskilde.

  Er dit dobbeltkamera gået i stykker og skal skiftes?

  Kameraet er en af de største årsager til at iPhone 13 serien er så populær, og derfor har vi også kameraerne på lager, så vi hurtigt kan skifte dit kamera med et nyt. Du kan både booke tid til reparationen ovenfor eller kigge forbi, når det passer dig. Uanset hvad, så sørger vi for at du får din telefon tilbage som ny, og det tager maks. 60 min.

  Aflades batteriet hurtigt og løber din iPhone 13 hurtigt tør for strøm?

  Batteriet er klart forbedret sammenlignet med forgængeren. Det er vi mange der havde glædet os til og har nydt godt af, men det er nu engang stadig sådan, at det bliver slidt eller kan gå i stykker. Batteriet slides helt naturligt over tid, men det kan også tage skade, hvis det har fået nogle slag. Uanset hvad årsagen til det dårlige batteri er, så kan vi hjælpe dig med at få skiftet det til et nyt godt batteri. Så får du samme glæde af batterilevetiden, som da din iPhone 13 var ny.

  Virker din højtaler, mikrofon eller andet ikke?

  Hvis din højtaler ikke længere spiller lyd som den skal, og lyden er lav, dårlig eller at der slet ikke kommer lyd ud af den, kan vi hurtigt skifte den med en helt ny højtaler. Det samme gør sig gældende for din mikrofon. Både højtalere og mikrofoner er af højeste kvalitet, men vi køber stort ind og kan derfor hjælpe dig til billige priser.

  Kontakt os

  Du er altid meget velkommen til at kontakte os hvis du har brug for hjælp, vejledning eller har spørgsmål. Vi kan kontaktes på tlf. 70345603mail og på Facebook, og du kan altid kigge ind forbi en af butikkerne i Helsingør, Hillerød eller Roskilde – det kræver ikke forudgående aftale.