iPhone 13 Pro reparation

Har du fået ødelagt din iPhone 13 Pro og brug for en kvalitets-reparation eller udskiftning af en reservedel? 

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en iphone 13 Pro reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger. Se vores mange gode anmeldelser på Trustpilot. 

iPhone-13-Pro-Reparation
ReparationPris
Skærmskift, Original2.795,-
Beskyttelsesglas (Inkl. montering)249,-
Batteri795,-
Bagcover (kun glas)995,-
Ladestik895,-
Mikrofon895,-
Kamera (bag)1.195,-
Face-ID (2-3 hverdage)1.595,-
Kamera-glas395,-
Ørehøjtaler895,-
Højtaler795,-
Tænd/sluk-knap895,-
Lydløs-knap895,-
Volume-knap895,-
Bundkortfejl - Chip lodning (2-3 hverdage)2.195,-
Software195,-
Væskeskade-rens395,-
Fejlsøgning (Fratrækkes ved reparation)195,-

Bestil tid

  iPhone 13 Pro reparation i Helsingør, Hillerød, Roskilde eller Køge

  Oplever du fejl på din iPhone 13 Pro? Eller har du været uheldig og har brug for en ny skærm, batteri, kamera, højtaler eller andet? Så kan vi hurtigt og billigt hjælpe dig med at reparere eller udskifte med nye reservedele. Selvom den populære iPhone 13 Pro er bedre rustet mod skader end tidligere modeller, kan det ikke undgås, at man taber den eller der opstår fejl på mobilen. Er det sket for din mobil, kan du altid kigge ind forbi en af butikkerne i Helsingør, Hillerød, Roskilde eller Køge – det kræver ikke forudgående aftale, og vi klarer de fleste reparationer på under 60 min.

  Udskiftning af skærm på iPhone 13 Pro

  OLED-skærmen på denne model er med kraftig lysstyrke og lækker synsoplevelse, men har den fået et slag eller har du tabt den, kan skærmen være blevet beskadiget. Selvom det ikke er synligt, kan det betyde at du senere nemmere får vandskade på din eller vandtætte mobil. I så fald kan vi teste den for dig og se, om der er behov for en reparation. Er det gået værre til, og skærmen er smadret, flækket eller har fået dybe ridser, kan vi hjælpe dig med at skifte skærmen til en ny. En ny skærm vil give dig helt samme kvalitetsfornemmelse som den originale iPhone 13 Pro skærm. Et skærmskifte kan typisk klares på under 60 min.

  Er dit 13 Pro kamera gået i stykker og skal det udskiftes?

  Modellen kommer med et lækkert nyt kamera, med tre linser, makrofotografering på ultravidvinkelkameraet, 3 x optisk zoom på telekameraet, mere lys og Nat-tilstand på alle kameraer. Det kan du nyde såfremt kameraet virker som det skal, men har du fx tabt telefonen, eller den har fået et hårdt slag, kan det ødelægge kameraet. I så fald kan vi udskifte det på under 60 min., og så får du glæden af at kunne tage fantastiske billeder igen. Et nyt iPhone 13 Pro kamera hos FixPhone er i højeste kvalitet.

  Få et nyt iPhone 13 Pro batteri, så øges din batterilevetid væsentligt

  Er batteriet er blevet slidt og løber din mobil hurtigt tør for strøm? Eller har du fx tabt telefonen og gider den ikke tænde mere? Uanset årsagen, så er det trist med et dårligt batteri, men vi kan hurtigt og billigt skifte det for dig til et helt nyt iPhone 13 Pro batteri.

  Ødelagte højtalere, mikrofon, lade-indgang eller andet

  Driller højtaleren, spiller den slet ikke lyd mere eller andet, så kræver det ikke andet en at få den udskriftet. Det samme gælder mikrofonen, hvis den er blevet dårlig og lyden er lav eller skræller. Uanset hvilken del af din iPhone 13 Pro der er ødelagt kan vi hjælpe dig. Vi køber stort ind og kan derfor hjælpe dig med billige priser på udskiftning af højtalere, mikrofoner, ladeporte og meget, meget andet.

  Fejlsøgning – Hvad fejler min iPhone?

  Nogle gange laver telefonen fejl som er svære at forstå. Fx hvis den slukker i tide og utide, den fryser eller andet. Hvis du er i tvivl om, hvad din iPhone 13 Pro fejler, kan du altid kigge forbi en af FixPhones butikker, hvor vi kan foretage en fejlsøgning og oftest finde frem til, hvad din mobil fejler.

  Kontakt os

  Du er altid meget velkommen til at kontakte os hvis du har brug for hjælp, vejledning eller har spørgsmål. Vi kan kontaktes på tlf. 70345603mail og på Facebook, og du kan altid kigge ind forbi en af butikkerne i Helsingør, Hillerød, Roskilde eller Køge – det kræver ikke forudgående aftale.