iPhone 13 Pro Max reparation

Har du fået ødelagt din iPhone 13 Pro Max og brug for en kvalitets-reparation eller udskiftning af en reservedel? 

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en iPhone 13 Pro Max reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger. Se vores mange gode anmeldelser på Trustpilot. 

iPhone-13-Pro-Max-Reparation
ReparationPris
Skærmskift, Original3.595,-
Batteri795,-
Bagcover (kun glas)1.295,-
Ladestik1.095,-
Mikrofon1.095,-
Kamera (bag)1.195,-
Face-ID (2-3 hverdage)1.995,-
Kamera-glas395,-
Ørehøjtaler995,-
Højtaler795,-
Tænd/sluk-knap895,-
Lydløs-knap895,-
Volume-knap895,-
Bundkortfejl - Chip lodning (2-3 hverdage)2.195,-
Væskeskade-rens295,-
Fejlsøgning0,-

Bestil tid

  Kvalitetsreparation af iPhone 13 Pro Max i Helsingør, Hillerød, Roskilde eller Køge

  Hvis du ønsker en solid reparation af din iPhone 13 Pro Max til en billig pris, er du landet det rigtige sted. Du kan selv se, hvad vores andre kunder har haft af oplevelser med os her på TrustPilot. Så hvis din mobil har brug for en ny skærm, batteri, kamera, højtaler eller andet, så kan vi hurtigt og billigt hjælpe dig med at reparere eller udskifte med nye reservedele – og vi gør det med et smil og Danmarks bedste kundeservice. Vi giver dig desuden 2 års reparationsgaranti, så skulle du opleve nogle fejl med reparationen i den tid, udskifter eller reparerer vi gratis!

  Du er altid velkommen til at kigge ind forbi en af butikkerne i Helsingør, Hillerød, Roskilde eller Køge – det kræver ikke forudgående aftale, og vi klarer de fleste reparationer på under 60 min.

  Udskiftning af iPhone 13 Pro Max skærm

  Denne store skærm giver dig den bedste skærmoplevelse. Derfor er det, det værd at få den repareret eller udskiftet med en ny, hvis den er ødelagt eller har fejl. Vi kan hjælpe dig med at skifte skærmen til en ny. En ny skærm vil give dig helt samme kvalitetsfornemmelse som den originale iPhone 13 Pro Max skærm, da vi kun bruger højkvalitets reservedele. Et skærmskifte kan typisk klares på under 60 min.

  Skal dit 13 Pro Max kamera udskiftes til et nyt?

  Pro Max modellens kamera er et super kamera som garanterer dig fantastisk billedkvalitet. Hvis du har problemer med kameraet og ikke kan forstå hvorfor billederne ikke ser ud, som de bør, så kan du komme ned til FixPhone og få det repareret, justeret eller udskiftet. Udskiftningen vil oftest kun komme på tale hvis det er ødelagt eller smadret. Vi kan udskifte dit Pro Max kamera på under 60 min., og så får du glæden af at kunne tage fantastiske billeder igen.

  Få et nyt iPhone 13 Pro Max batteri, så øges din batterilevetid væsentligt

  Alle batterier bliver sløvere over tid. Batterier slides så at sige op, og så løber din mobil hurtigere tør for strøm. Tabes telefonen, kan det også betyde dårligere batterilevetid. Uanset årsagen, så er det trist med et dårligt batteri, men vi kan hurtigt og billigt skifte det til et helt nyt iPhone 13 Pro Max batteri.

  Ødelagte højtalere, mikrofon, lade-indgang eller andet

  Dårlige eller ødelagte højtalere, mikrofon, ladeport eller andet såsom vandskade eller softwareproblemer kan vi også hjælpe med. Vi køber stort ind og kan derfor hjælpe dig med billige priser på udskiftning af højtalere, mikrofoner, ladeporte og meget, meget andet. Hvis du er i tvivl om, hvad din Pro Max fejler, kan vi også foretage en fejlsøgning og finde frem til problemet.

  Kontakt os

  Du er altid meget velkommen til at kontakte os hvis du har brug for hjælp, vejledning eller har spørgsmål. Vi kan kontaktes på tlf. 70345603mail og på Facebook, og du kan altid kigge ind forbi en af butikkerne i Helsingør, Hillerød, Roskilde eller Køge – det kræver ikke forudgående aftale.