iPhone 13 Mini reparation

Har du fået ødelagt din iPhone 13 Mini og brug for en kvalitets-reparation eller udskiftning af en reservedel? 

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger. Se vores mange gode anmeldelser på Trustpilot. 

iphone-13-mini-reparation
ReparationPris
Skærmskift, Original Kvalitet2.495,-
Skærmskift, Klasse A Kvalitet1.795,-
Batteri795,-
Bagcover (inkl. ramme)2.495,-
Bagcover (kun glas)1.495,-
Ladestik995,-
Mikrofon995,-
Ørehøjtaler795,-
Højtaler795,-
Tænd/sluk-knap995,-
Lydløs-knap995,-
Volume-knap995,-
Væskeskade-rens295,-
Fejlsøgning0,-

Bestil tid  iPhone 13 Mini reparation i Hillerød, Helsingør og Roskilde

  Den lille, kompakte og populære iPhone 13 Mini, er nemmere at holde på, så vi oplever at færre taber den, men den kan stadig gå i stykker eller der kan opstå fejl på den af andre årsager. Er det sket for din mobil, kan vi hurtigt og billigt reparere den for dig. Vi klarer de fleste reparationer et på under 60 min. Du kan altid kigge ind forbi en af butikkerne i Helsingør, Hillerød eller Roskilde – det kræver ikke forudgående aftale at få din 13 Mini repareret.

  Udskiftning af skærm på iPhone 13 Mini

  OLED-skærmen på denne model er med kraftigere lysstyrke end 12 Mini’en, men har den fået et slag eller har du tabt den, kan skærmen være blevet beskadiget. Så får du ikke længere den samme kvalitet, og du kan endda have været så uheldig, at skærmglasset flækkede, smadrede eller skærmen på anden måde er gået i stykker. I så fald kan vi hjælpe dig med at skifte skærmen til en ny. En ny skærm vil give dig helt samme kvalitetsfornemmelse som den originale.

  Et skærmskifte kan typisk klares på under 60 min. Du finder vores butikker med egne værksteder i HelsingørHillerød og Roskilde.

  Er dit 13 Mini kamera gået i stykker og skal udskiftes?

  Modellen kommer med et lækkert nyt kamera, som blandt andet har den nye feature Cinematic Mode, 12 megapixels, større sensor, Sensor-Shift Optical Image Stabilization mm. Det kan du ikke få udnyttet, hvis ikke kameraet virker optimalt. Oftest kan kameraet blive smadret, ved at man taber telefonen, eller den får et hårdt slag. Hos FixPhone sørger vi for at du får et nyt kamera i din 13 Mini på under 60 min., så du er klar til at tage nye flotte fotos og videoer af det du holder af.

  Har du brug for et nyt iPhone 13 Mini batteri?

  Batteriet er forbedret en smule sammenlignet med forgængeren, og bør ifølge Apple give dig 1,5 times tid længere batteritid på en fuld opladning. Derfor er det ærgerligt, hvis ikke du nyder godt af det, fordi batteriet er blevet slidt, eller du har tabt telefonen og batteriet er beskadiget eller andet. Skulle du have et dårligt batteri, kan vi dog hjælpe dig med at få skiftet det til et nyt godt batteri, som holder på strømmen.

  Virker din højtaler, mikrofon eller andet ikke?

  Hvis din højtaler ikke længere spiller lyd som den skal, mikrofonen er blevet dårlig og lyden er lav eller kradser, så kan de skiftes ud til helt nye. Vi køber stort ind og kan derfor hjælpe dig med billige priser på udskiftning af højtalere, mikrofoner og meget andet.

  Fejlsøgning – Hvad fejler min iPhone?

  Nogle gange laver telefonen fejl som er svære at forstå. Fx hvis den slukker i tide og utide, den fryser elller andet. Hvis du er i tvivl om, hvad din iPhone 13 Mini fejler, kan du altid kigge forbi en af FixPhones butikker, hvor vi kan foretage en fejlsøgning og oftest finde frem til, hvad din mobil fejler.

  Kontakt os

  Du er altid meget velkommen til at kontakte os hvis du har brug for hjælp, vejledning eller har spørgsmål. Vi kan kontaktes på tlf. 70345603mail og på Facebook, og du kan altid kigge ind forbi en af butikkerne i Helsingør, Hillerød eller Roskilde – det kræver ikke forudgående aftale.