Test og anmeldelse af OnePlus 7T Pro

Test og anmeldelse af OnePlus 7T Pro

Vi har set nærmere på OnePlus 7T Pro, og vi er overordnet set positive, men nedenfor kan du læse nærmere om gode og mindre gode egenskaber og funktioner. Er du i stedet på udkig efter at få repareret din OnePlus 7T Pro, så kan du finde nærmeste Fixphone værksted/butik samt information og priser på reparationer her.

Designet og hvordan den føles i hånden

Når man kigger på den, ser den faktisk lækker og elegant ud. Skærmen fylder stort set hele fronten. Bagsiden, med sin smarte blå farve, afviser synlige fingeraftryk. Følelsen af materialerne, som telefonen er bygget af, er af høj kvalitet. I højre siden findes tænd/sluk tasten og lyd/lydløs funktionen. På den anden side volumentasterne. OnePlus 7T Pro kan godt føles glat i hånden, så man skal måske prøve, at holde og føle den, inden man køber den, skulle man have dårlige erfaringer med glatte telefoner. Det er også en stor smartphone med en 6,7 tommer skærm, hvilket også kan gøre den svær at betjene med én hånd. Vi vil anbefale et cover.

Fingeraftryksscanneren fungerer rigtigt godt.

OnePlus 7T Pro batteri

Batteriet får man stor glæde af, da det udover at give dig en god batteritid, kan oplades meget hurtigt! Vi alle kender situationen, hvor man er på vej ud af døren, men opdager, at der næsten ikke er strøm tilbage på batteriet. Med den medfølgende 30 W oplader, kan man på kun 5-10 min få helt op til 25-26 % batteritid. Det er oftest nok til næste mulighed for strømforsyning.

Ejer du en OnePlus 7T Pro, og oplever du ikke at batteriet lader så hurtigt eller alt for hurtigt aflades, kan vi hos Fixphone skifte batteriet til et nyt meget billigt og på under 60 min. Med et batteriskifte løber du ikke tør for strøm lige så hurtigt efterfølgende. Skulle det i stedet være din oplader, der er gået i stykker og ikke fungerer, kan du få en ny i en af FixPhone’s butikker.

OnePlus 7T Pro skærmen 

Enheden har en virkelig lækker skærm, og har 2K-opløsning. Billederne og videoer mm. står skarpt, og både detaljer er klare og farver meget flotte. Der er desuden kommet en skærmopdatering, som giver en mere flydende oplevelse, når man bruger tlf’en, og især i spil, hvilket vil glæde gamere.

OnePlus 7T Pro kamerafunktioner og billedkvalitet

Man kan tage nogle meget flotte billeder med denne smartphone, og man får mange fine detaljer med samt flotte farver og et generelt skarpt billede. Kameraet består af tre optikker på 48 + 8 + 16 megapixel. Desuden får man 3 x optisk zoom og 10 gange digital zoom. Man får desuden mange kamerafunktioner, som bl.a. optisk billedstabilisering, fasedetektion autofokus, natfunktion, ultra vidvinkel, HDR, 4K video mm. Frontkameraet er et af de bedste selfiekameraer på markedet

Konklusion

OnePlus 7T Pro er en god smartphone, og med en pris på 5000-6000 kr. er den også forholdsvis billig. Den har et lækkert design, og ligeså lækker en skærm, hvilket efterlader os med følelsen af en rigtig kvalitetstelefon. Kameraet, som ofte er meget afgørende, er oppe og konkurrere med nogle af de bedste, og man kan få taget nogle virkelig flotte billeder – også selfies.

Vi stiller dog tvivl ved antennekvaliteten, som vi ikke helt kunne vurdere, men have lidt bøvl med, da vi ikke synes at den virkede helt optimalt. Om det er gældende for modellen eller om uheldet var med vores enhed er ikke til at konkludere.

Tak fordi du læste med.

Hos Fixphone er vi eksperter i smartphonereparationer, og du kan finde priser og nærmeste butik/værksted her.