Apple specialister med eksperter butikkerne

Apple specialister med eksperter butikkerne i Helsingør og Hillerød

For at tilbyde den bedste kvalitet og korrekt reparation af iPhones, iPads og MacBooks, har vi specialiseret os i netop Apple produkter. Gennem uddannelse og kurser til personale og teknikere har vi opnået stor ekspertise, og alle vores teknikere har mindst 10 års erfaring med at reparere Apple-produkter. Det betyder, at du som kunde altid trygt kan overlade din Apple-reparation til os, og være sikker på at få den tilbage i perfekt stand. Hvis du sidder inde med en ødelagt iPhone, iPad eller Mac, som du overvejer at få fixet, kan du se priser og meget mere her på reparationssiden.

iPhone specialister

Vi har gennem mere end 10 år repareret iPhones. Vi skal faktisk helt tilbage til iPhone 4, som vi i dag ser en del færre af. I 2020/2021 ser vi meget oftere, at vores kunder har brug for hjælp til især iPhone 6-, 7- og 8-modellerne, men også X, XR, XS, XS Max og iPhone 11-modellerne er i kraftig stigning. De typiske reparationer og udskiftninger af reservedele er meget ens for serier og modeller, og det er især skærmskifte, batteriskifte, kameraskifte, højtaler og mikrofon reparationer vi hjælper med. Derudover hjælper vi også ifm. vandskader og software.

Eksperter i iPad reparation

Helt fra start blev iPad’en en af de fortrukne tablets, og vi var med fra start og hjalp til, allerede da de første iPad-ejere var uheldige og få ødelagt deres tablet. I dag ser vi sjældnere de ældste modeller, men vi ser mange iPad 10.2, iPad Mini 5, iPad Air 2 og 3, iPad Pro 2.-3. generation og iPad 9.7. Det er især skærmene og batterier vi skal reparere eller udskifte, men vi ser også ofte kunder som har problemer med en ødelagt mikrofon, højtaler, ladeindgang, jackstik eller væskeskader.

Stor ekspertise i MacBook reparation

Vi har været med fra start og har gennem tiden haft utallige Mac’s igennem. Vi har en reparationsprocent på ca. 97 % og der er derfor næsten ingenting vi ikke kan fixe. Vi kan tage et kig på din enhed og se hvad den fejler og give dig en pris og vurdering af, hvad der er skal til for, at du får en velfungerende computer igen. Vi har ekspertise i alle MacBooks, og vi reparerer i disse dage især MacBook Air 13” og 11”, MacBook 12”, MacBook Pro og MacBook Pro Retina. Vi kan også hjælpe med fejlsøgning, software og vandskader.   

Certificerede værksteder for gode og kompetente reparationer

FixPhone er superstolte af at være Danmarks bedst bedømte værksted, og det takker vi selvfølgelig vores kunder for, at have anmeldt os til at være. Det er især vores dygtige teknikeres fortjeneste, kombineret med et supervenligt og hjælpsomt kundeserviceteam, som er dem du støder på, når du træder ind i en af vores butikker. Alle vores værksteder er ESD-godkendte og vi har teknikere der alle er udmærkede med certifikater samt 10-15 års erfaring med reparationer af Apples iPhone, iPad og MacBook. Du kan se, hvad vores andre kunder har sagt om os her på Trustpilot.

Vores butikker har i flere år haft fornøjelsen af at hjælpe adskillige personer og virksomheder med kvalitets reparation og service af Apple. Mange kunder kommer glade igen hvis de senere skulle have en udfordring, og det tager vi som et tegn på, at vi gør vores arbejde til stor tilfredshed for vores kunder, og til en pris der er billig og fair. Vi har dit behov i fokus og vores mål er altid at vejlede dig på bedste vis.

Her finder du os når du har en iPhone, iPad eller MacBook reparation

Du finder FixPhones butikker i hjertet af Helsingør og Hillerød på de respektive gågader. Det er en god ide at sætte din Apple-enhed til reparation hos os inden du handler, så sørger vi for, at den er klar, når du er tilbage igen. Vi har speciale i iPhone reparationipad reparation, og macbook reparation i begge butikker, hvor der er eksperter tilknyttet hver butik.