COVID-19 status: FixPhone holder åbent i alle vores butikker. Vi følger selvfølgelig regeringens anbefalinger, og der er bl.a. stillet håndsprit til rådighed for alle kunder og besøgende. Vi spritter alle enheder af inden udlevering. Vi glæder os til at tage imod jer. 

Samsung Galaxy S9 Plus

Har du ødelagt din Samsung Galaxy S9 Plus og brug for hjælp? Lad os hjælpe dig!

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger

Samsung Galaxy S9 Plus
ReparationPris
Skærm, original2.295,-
Batteri595,-
Bagcover, original495,-
Bagcover, kopi295,-
Ladestik595,-
Software195,-
Vandskade295,-
Fejlsøgning195,-

Bestil tidVi reparerer din Samsung S9+

Hos Fixphone reparerer vi din Samsung S9+ billigt og hurtigt, dog går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af reparationen eller servicen. Det betyder at alle vores teknikere har mange års erfaring, er uddannede indenfor Samsung reparationer, og er alle certificeret. De reservedele vi anvender er desuden kun af bedste kvalitet, for at være sikker på at alle reparationer af Samsung S9+ udføres på bedste vis. Se vores mange gode anmeldelser på Trustpilot.

Hurtig service på din Samsung mobil

De hyppigste skader vi ser, er skærmbrud på enten front eller bagside af telefonen, væskeskader eller batteriskader. Vores mål altid at udfører enhver reparation på under 1 time, så uanset omfanget af skaden, kan du hurtigt komme videre med dagen. Mens du venter byder vi på en kaffe og så er det ellers bare at læne dig tilbage i stolen og nyde en lille pause fra hverdagen. Vores dygtige kundeserviceafdeling kan også i mellemtiden råde og vejlede dig i det bedste tilbehør til din Samsung S9+, så du i fremtiden kan mindske risikoen for yderligere skader herpå. Du kan her på siden, reservere tid til din reparation. Det garanterer at en tekniker er ledig til at håndtere din Samsung S9+ reparation når det passer dig. Du er også velkommen til at ringe eller skrive til os, vi besvare alle henvendelser hurtigst muligt i vores åbningstid. Både Roskilde, Hillerød og Helsingør har åbent alle hverdage fra klokken 10-18 og om lørdagen fra klokken 10-16.