Samsung Galaxy S8 Plus

Har du ødelagt din Samsung Galaxy S8 Plus og brug for hjælp? Lad os hjælpe dig!

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger

Samsung Galaxy S8 Plus
ReparationPris
Skærm, original1.999,-
Batteri599,-
Bagcover, original499,-
Bagcover, kopi299,-
Ladestik599,-
Software199,-
Vandskade199,-
Fejlsøgning199,-

Bestil tidReparation af din Samsung S8+

Vi udfører alle reparationer på Samsung S8+ hurtigt og effektivt! Uanet størrelse og omfang på skaden bestræber vi os på at have udført reparation af skaden på under 1 time, så du hurtigt kan komme videre med din dag. På siden her finder du de hyppigste skader vi oplever på Samsung S8+ en estimeret reparationstid og pris. Det dækker alt fra skærmskifte, batteriudskiftning, fejl på bundkort og væskeskader som mere kompliceret skade. Fremgår din skade dog ikke af listen nedenfor, er du altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Vi har åbent alle hverdage fra klokken 10-18 og om lørdagen til klokken 16, og her sidder vores dygtige kundeservice klar til at besvare alle henvendelser. Det er også her du kan komme forbi en af vores butikker og få repareret din skade. Reserverer du din tid online her på siden, er du desuden garanteret en ledig tekniker når du kommer, og så kan du helt selv bestemme dag og tidspunkt der passer dig, og på denne måde undgå mulig ventetid når du skal have din Samsung S8+ repareret.

Alle vores teknikere er uddannet og certificeret, og så tilbyder vi oveni 2 års reparationsgaranti. Selvom vores priser er billige, er det de bedste reservedele vi anvender. Dette er alt sammen noget vi gør, så du kan føle dig i trygge hænder, når du overlade din reparation til Fixphone.