Samsung Galaxy S7

Har du ødelagt din Samsung Galaxy S7 og brug for hjælp? Lad os hjælpe dig!

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger

Samsung Galaxy S7
ReparationPris
Skærm, original1.099,-
Batteri499,-
Bagcover, original499,-
Bagcover, kopi299,-
Ladestik499,-
Software199,-
Vandskade199,-
Fejlsøgning199,-

Bestil tidVi yder førstehjælp til din Samsung S7

Hos Fixphone reparere vi hurtigt og billigt din Samsung S7. Dog går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af reparationen eller servicen når du henvender dig til os. Vores kundeservice er klar til at besvare alle spørgsmål du måtte have, samt vejlede og råde dig til den rette reparation og tilbehør til beskyttelse af din Samsung S7. Vores teknikere er alle certificeret og uddannet, og anvender altid kun de bedste reservedele til reparationen. Dette sammen med vores 2 års reparationsgaranti, gør at du kan føle dig tryg når du overlader din Samsung S7 til reparation hos os. Vi bestræber os på altid at udføre enhver reparation indenfor en time. Du kan dog her på siden reservere tid til din reparation, på den dag og det tidspunkt der passer dig! På den måde undgår du ventetid når du skal have udført din reparation, uanset hvor kompliceret denne er. Vi kan reparere alt fra skærmskifte til de kompliceret fejl på print eller væskeskade. Ovenfor er listet de hyppigste skader på Samsung S7, en estimeret tid over hvor længe det vil tage og prisen herfor. Fremgår din skade ikke, er du dog altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Vi sidder klar til at besvare dig alle hverdage fra klokken 10-18 samt lørdage indtil klokken 16.