Samsung Galaxy S6 Edge Plus

Har du ødelagt din Samsung Galaxy S6 Edge Plus og brug for hjælp? Lad os hjælpe dig!

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger. 

Samsung Galaxy S6 Edge Plus
ReparationPris
Skærm, original1.799,-
Batteri499,-
Bagcover, original499,-
Bagcover, kopi299,-
Ladestik499,-
Software199,-
Vandskade199,-
Fejlsøgning199,-

Bestil tidSamsung S6 Edge + reparation

Hos Fixphone finder du de rette personer, hvis din Samsung S6 Edge + trænger til førstehjælp. Uanet hvilken skade du henvender dig med, har vi stor viden, da alle vores teknikere har mere end 10 års erfaring, utallige Samsung reparationer og uddannelse bag sig. De kan derfor let og enkelt hurtigt bedømme skaden og dens omfang, og håndtere denne med stor kvalitet. Kvalitet er et nøgleord for os, da vi ønsker at alle reparationer skal være udført på bedste vis med størst kvalitet. Vi anvender derfor kun de bedste reservedele, og de dygtigste teknikere til at reparere din Samsung S6 Edge +, og tilbyder ovenikøbet 2 års reparationsgaranti. På denne måde kan du med tryghed lade Fixphone reparere din enhed. Vi hjælper gerne med råd og vejledning af beskyttelse af din telefon, og du er altid velkommen i butikken til en uforpligtende snak om hvad vi vil anbefale dig. Vi kan udføre reparationer fra skærmskifte til mere kompliceret skader, som bundkortsfejl eller væskeskade. Nedenfor kan de se en liste over de hyppigste skader, vores billige priser og en estimeret reparationstid. Som udgangspunkt bestræber vi os på at have lavet din skade på under 1 time, så du hurtigt kan komme videre med din dag. Du kan også herunder bestille tid til din reparation, og på denne måde reservere en ledig tekniker den dag og tidspunkt der passer dig bedst. Du undgår derfor unødig ventetid. Haster din reparation mere, er du altid velkommen i en af vores butikker i enten Hillerød, Helsingør eller Roskilde, og så kan du indenfor 1 time komme videre med en fuld funktionsdygtig Samsung S6 Edge + igen.