Samsung Galaxy S5

Har du ødelagt din Samsung Galaxy S5 og brug for hjælp? Lad os hjælpe dig!

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger. 

Samsung Galaxy S5
ReparationPris
Skærm, original1.199,-
Batteri249,-
Bagcover, original249,-
Ladestik499,-
Software199,-
Vandskade199,-
Fejlsøgning199,-

Bestil tidVi laver din Samsung S5

Vi kan hjælpe dig, hvis din Samsung S5 er i stykker og har behov for en reparation. Vores ekspertise er stor, og der er derfor ikke en skade vi ikke kan afhjælpe. Vores teknikere har 10 års erfaring, er uddannede og certificeret. De reservedele vi bruger, er de bedste, og typisk originale. Dette gør at vi sikre en kvalitetssikker reparation. Vi giver endda 2 års reparationsgaranti, så du kan føle dig i trygge hænder når du søger hjælp hos os. Vi laver alt fra skærmskifte på din Samsung S5, til kompliceret skader som bundkortsfejl og lignende. Nedenfor er en liste over de jævnligste skader vi oplever, hvor lang reparationstid du kan forvente og prisen for denne. Fremgår din skade ikke af nedenstående liste, er du velkommen til at kontakte os telefonisk eller skriftligt på enten mail eller Facebook. Her sidder vores venlige og hjælpsomme kundeserviceafdeling klar til at besvare de spørgsmål du måtte have, og give et uforpligtende tilbud på hvad vi kan gøre for dig. Vi bestræber os altid på at lave din skade på under 1 time, men du kan reservere tid i vores booking system så du undgår unødvendig ventetid. På den måde kan du også selv bestemme hvilken dag og tid der passer ind i dine planer. Haster din reparation, er du dog altid velkommen til blot at komme forbi en af vores butikker i enten Roskilde, Hillerød eller Helsingør.