Samsung Galaxy J5 2015

Har du ødelagt din Samsung Galaxy J5 2015 og brug for hjælp? Lad os hjælpe dig!

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger. 

Samsung Galaxy J5
ReparationPris
Skærm, original795,-
Skærm, klasse A kvalitet495,-
Batteri249,-
Bagcover, original249,-
Ladestik399,-
Mikrofon399,-
Kamera (bag)249,-
Software199,-
Vandskade199,-
Fejlsøgning199,-

Bestil tidSamsung Galaxy J5 2015

Hvis din Samsung Galaxy J5 2015 er i stykker, og trænger til førstehjælp så kan vi hos FixPhone være behjælpelige. Vi har mange års erfaring med Samsung reparationer, og kan lave enhver skade. Vi kan lave alt fra skærmskifte, batteriskifte, kameraudskiftning, til mere kompliceret skader som væskeskader eller fejl på printet (bundkort). Det er vores dygtige og erfarende teknikere der alle har mere end 10 års erfaring, uddannelse og certificering, der står denne del. Vi anvender kun de bedste reservedele når du laver din Samsung Galaxy J5 2015. Det betyder at du kan være sikker på en kvalitetsreparation, og du kan derfor trygt overlade din reparation til os. Vi tilbyder endvidere 2 års reparationsgaranti, så du får den ekstra sikkerhed. Vores venlige og hjælpsomme kundeservice sidder klar til at besvare de spørgsmål du måtte have både telefonisk og på mail eller Facebook. De hjælper også gerne med at vejlede dig i den rette beskyttelse af din enhed. Her på siden har du mulighed for at bestille tid i vores online bookingsystem. På den måde undgår du unødvendig ventetid når din smartphone skal repareres. Du er dog altid velkommen til at komme forbi en af vores afdelinger i Roskilde, Hillerød eller Helsingør til en uforpligtende snak om hvad vi kan tilbyde dig, eller til at få din Samsung Galaxy J5 repareret. Vi forsøger altid at lave alle reparationer på under en time, dog aldrig uden at gå på kompromis med kvaliteten af selve reparationen. Vi udfører reparationer på alle Samsung Galaxy J5 modeller, herunder både 2016, 2017 og 2018 versionen.