COVID-19 status: FixPhone holder åbent i alle vores butikker. Vi følger selvfølgelig regeringens anbefalinger, og der er bl.a. stillet håndsprit til rådighed for alle kunder og besøgende. Vi spritter alle enheder af inden udlevering. Vi glæder os til at tage imod jer. 

Samsung Galaxy J3 2016

Har du ødelagt din Samsung Galaxy J3 2016 og brug for hjælp? Lad os hjælpe dig!

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger

Samsung Galaxy J3
ReparationPris
Skærm, original795,-
Skærm, klasse A kvalitet495,-
Batteri295,-
Ladestik395,-
Mikrofon395,-
Kamera-glas245,-
Software195,-
Vandskade295,-
Fejlsøgning195,-

Bestil tidSamsung Galaxy J3 2016 reparation

Hos FixPhone finder du stor ekspertise indenfor reparationer af Samsung Galaxy J3 2016. Vi udfører alle reparationer på disse, uagtet størrelse af skade og hvor kompliceret denne er. Dette er muligt for os, fordi alle vores teknikere har fixet tusindevis af Samsung reparationer, har en uddannelse samt certificeringer bag sig – og har dermed en kæmpe viden om hvordan man bedst muligt løser reparationen. Vi tilbyder 2 års reparationsgaranti, og bruger kun de bedste reservedele. Alt dette betyder at du med ro i sindet kan overlade din reparation til os, og forvente en kvalitetssikker reparation igen. Vi forsøger så vidt muligt altid at udføre alle reparationer på under 1 time. Du har dog mulighed for at bestille tid her på siden gennem vores online bookingsystem. Dette betyder at du selv kan vælge dag og tidspunkt, og således reservere en ledig tekniker – til lige når det passer dig!

Vores hjælpsomme kundeservice sidder klar til at besvare de spørgsmål du eventuelt måtte have mandag til lørdag. De kan også vejlede og råde dig i hvordan du bedst muligt beskytter din Samsung Galaxy J3 2016 mod skader i fremtiden. Ovenover kan du se en komplet liste hvor de typiske skader vi oplever, vores billige priser og en estimeret reparationstid. Fremgår din skade ikke heraf, er du velkommen til at kontakte kundeservice for et uforpligtende tilbud.