Samsung Galaxy A5 2015

Har du ødelagt din Samsung Galaxy A5 2015 og brug for hjælp? Lad os hjælpe dig!

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger. 

Samsung Galaxy A5
ReparationPris
Skærm, original895,-
Skærm, klasse A kvalitet595,-
Batteri295,-
Bagcover, original495,-
Ladestik495,-
Mikrofon495,-
Software199,-
Vandskade199,-
Fejlsøgning199,-

Bestil tidSamsung Galaxy A5 reparation

Har din Samsung Galaxy A5 en skade? Hos Fixphone finder du Danmarks bedste mobilreparatør med stor ekspertise og viden om hvordan man bedst udfører Samsung Galaxy A5 reparationer. Uanet din skades størrelse og hvor kompliceret denne er, kan vi hjælpe dig. Vi laver alt fra batteriudskiftning og skærmskifte, til fejl på bundkort eller væskeskader. Vores teknikere er alle uddannet og certificeret, og anvender altid kun de bedste reservedele. Dette medfører den kvalitet af reparationen, som vi er kendt for. Du får endvidere også 2 års reparationsgaranti, så du kan føle dig tryg ved at overlade din reparation til os. Her på siden kan du bestille tid til din reparation, og dermed sikre dig, at en tekniker er ledig det tidspunkt der passer dig. Du er også altid velkommen til blot at komme forbi en af vores butikker, i Roskilde, Hillerød eller Helsingør, og så vil du indenfor 1 time være videre med din dag – med en fuld funktionsdygtig Samsung Galaxy A5. Dette gælder uanset om din model er fra 2016, 2017 eller 2018. Vores hjælpsomme kundeservice sidder klar alle mandag til lørdag for at besvare eventuelle spørgsmål du måtte have. Vi vejleder også i hvordan du bedst muligt beskytter din Samsung Galxy A5 i fremtiden.