Samsung Galaxy A41 reparation

Har du ødelagt din Samsung Galaxy A41 og brug for hurtig reparation eller udskiftning af en reservedel? 

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger

samsung-galaxy-A41-Reparation
ReparationPris
Skærm, original995,-
Batteri495,-
Bagcover, original395,-
Ladestik395,-
Mikrofon395,-
Kamera (for)395,-
Kamera (bag)495,-
Ørehøjtaler345,-
Højtaler345,-
Væskeskade-rens295,-
Fejlsøgning195,-

Bestil tid  Samsung Galaxy A41 mobil reparation

  Med dens brede skærm, slim design, tredobbelte kamera og 48MP på hovedkameraet er der ingen tvivl om, at Samsung har udviklet en smuk og velfungerende smartphone. Derfor ville det også være en skam, hvis din Samsung Galaxy A41, har været ude for et uheld og dens kamera, skærm eller andet er blevet beskadiget.

  Når uheldet er ude og du står med et ødelagt batteri, sort display, smadret skærm eller noget helt andet, så står vi klar med åbne arme til at servicere dig hurtigt, professionelt og godt videre.

  Vi er eksperter i reparation af din telefon, tablet og computer, og også når du har brug for en reparation af din Samsung mobil. Se bl.a. vores kunders fremragende anmeldelser på Trustpilot, hvor vi har 98 % 5-stjernet anmeldelser.

  Dysfunktionel eller smadret Samsung Galaxy A41 mobilskærm

  Står du med en dysfunktionel Galaxy A41, som er smadret eller gået i sort, så står vores dygtige og kompetente tekniker klar til at hjælpe dig i en af vores butikker. Vi gør en dyd ud af yde den bedste service og reparation. Vores teknikere er eksperter i udskiftning af din mobilskærm og bruger kun reservedele af højeste kvalitet.

  En udskiftning af din mobilskærm på Samsung Galaxy A41, tager oftest under 60 minutter hos FixPhone.

  Udskiftning af kamera på Samsung Galaxy A41

  Oftest er det højtaleren, mikrofonen, skærmen/display eller kameraet, som går i stykker eller fejler. Har din Galaxy A41 været ude for et uheld og virker dit kamera ikke længere, eller er kameralinsen revnet, så skal du være velkommen til at komme ned forbi en af FixPhone butikkerne, hvor vi altid står klar til at hjælpe dig med reparation af din telefon og til at skifte dit kamera.

  Du kan også frit komme forbi os i åbningstiderne, mandag-fredag kl. 10-17:30 eller lørdag kl. 10-15:00, da vi både er et serviceværksted med walk-in ”her-og-nu” reparation, men du kan også booke tid online.

  Samsung Galaxy A41 batteriudskiftning

  Løber din Samsung Galaxy A41 hurtigt tør for strøm, fordi det er blevet slidt eller beskadiget, forstår vi godt, at det kan være virkelig frustrerende med en lav batterilevetid. Derfor tilbyder vi kvalitetsreparationer af din mobils batteri, så du igen kan få glæden af din Galaxy A41 mobil, uden at batteriet hurtigt går dødt.

  Du er altid velkommen til at komme ned forbi en af FixPhone butikkerne og få dit Samsung Galaxy A21S batteri fikset eller skiftet til et nyt.

  Kontakt os

  Du kan både booke tid online eller blot komme ned forbi en af butikkerne i Hillerød, Helsingør eller Roskilde til walk-in service (her-og-nu reparation) i åbningstiderne. Vi kan også kontaktes på tlf. 70345603mail og på Facebook.