Samsung Galaxy A03s reparation

Har du fået ødelagt din Samsung Galaxy A03s og brug for en kvalitets-reparation eller udskiftning af en reservedel? 

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger. Se vores mange gode anmeldelser på Trustpilot. 

Samsung-Galaxy-A03s-reparation
ReparationPris
Skærmskift, Original795,-
Batteri395,-
Bagcover, original395,-
Bagcover, kopi295,-
Ladestik345,-
Kamera-glas245,-
Ørehøjtaler345,-
Højtaler345,-
Væskeskade-rens295,-
Fejlsøgning195,-

Bestil tid  Samsung Galaxy A03s reparationer

  Hos FixPhone er vi eksperter i Samsung smartphone reparationer. Det gælder også din Samsung Galaxy A03s som har været ude for et uheld eller fået en skade. Vi klarer alle slags reparationer, lige fra din mobil der er røget i toilet og har fået en vandskade, hvormed den har brug for en rens, eller din mobil der er faldet til fest og har flækket skærmen eller fået ødelagt knapperne, højtaleren, mikrofonen eller andet.

  Udskiftning af skærm og display

  Har din Samsung Galaxy A03s taget et godt fald og fået revner eller helt ødelagt skærmen, så klarer vi skærmskiftet hurtigt og nemt for dig. Det gælder også, hvis skaden også er sket på dit display, som også har brug for en udskiftning. Det kræver ikke en forudgående aftale og reparationstiden er typisk under 60 minutter. Ønsker du en endnu hurtigere reparationsservice på din mobil, så kan du også booke tid online her på siden.

  Vil batteriet ikke lade?

  Er dit Samsung Galaxy A03s batteri dårligt eller godt beskadiget, så bør du overveje at få udskiftet batteriet, og få mere ud af din mobil. Et ”ufrugtbart” batteri er ikke optimalt for din mobils overordnede tilstand. Ved at få det udskiftet holder det igen godt på strømmen, og du undgår at skulle lede efter den næste stikkontakt hele tiden.

  Diverse andre reparationer

  Vi har oftest alle dine reservedele på lager og har stødt på de fleste reparationer på din mobil. Det gælder alt fra Galaxy A03s, der har fået vandskader, skærmen der flimrer eller er gået i sort mv. Du kan altid ringe, skrive eller komme forbi til en uforpligtende vurdering af din mobils skade, samt tilbud på din reparation.

  Kontakt os

  Du kan komme i kontakt med os angående din reparation og spørgsmål på 70 34 56 03 eller booke tid online, hvor vores kundeserviceafdeling sidder klar til at besvare din henvendelse mellem kl. 10-17:30 i hverdagene og kl. 10-15 om lørdagen. Du kan også besøge os i en af butikkerne i HillerødHelsingør eller Roskilde i disse tidsrum uden en forudgående aftale.