Samsung Galaxy S8

Har du ødelagt din Samsung Galaxy S8 og brug for hjælp? Lad os hjælpe dig!

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp (se Trustpilot). Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger

Samsung Galaxy S8
ReparationPris
Skærmskift, Original1.795,-
Batteri445,-
Bagcover, original395,-
Bagcover, kopi295,-
Bagcover (kun glas)295,-
Ladestik395,-
Mikrofon395,-
Kamera (for)495,-
Kamera (bag)595,-
Kamera-glas295,-
Ørehøjtaler395,-
Højtaler395,-
Væskeskade-rens295,-
Fejlsøgning (Fratrækkes ved reparation)195,-

Bestil tid

    Reparation af Samsung S8

    Er din Samsung S8 i stykker, og har brug for førstehjælp, så er vi klar til at hjælpe! Fixphone er Danmarks bedste mobilreparatør, med mange års erfaring og ekspertise bag os. Vores teknikere har mere end 10 års erfaring med Samsung reparationer, og har derfor en enorm viden hvad angår skader og hvordan man håndterer disse på bedste vis. Udover dette, anvender vi kun de bedste reservedele når vi udfører en reparation på din Samsung S8. På den måde er du garanteret en kvalitetssikker reparation, men med overraskende billige priser. For at du kan føle dig hel tryg ved at få udført din reparation hos os, tilbyder vi endvidere 2 års reparationsgaranti! Hos Fixphone kan vi lave enhver skade på Samsung S8, uanset hvor stor og kompliceret den er. Dette dækker alt fra skærmskifte ved skærmbrud til fejl på printet (bundkort) eller væskeskader, udskiftning af kameraer og batterier mv. Fremgår netop din skade ikke af nedenstående liste, er du altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Vores kundeservice sidder klar i vores åbningstid til at besvare din henvendelse. Du kan derfor både komme forbi en af vores afdelinger i enten HelsingørHillerødRoskilde eller Køge, ringe til os, eller kontakte os skriftligt over mail eller Facebook. Vi har åbent alle hverdage fra kl. 10-18 og om lørdagen indtil kl. 16. På denne side kan du også reservere din tid online, og på denne måde reservere en tekniker på den dag og det tidspunkt der passer dig. Du undgår derfor unødig ventetid ved at booke din reparationstid online, og derefter møde op i butikken med din Samsung S8. Under alle omstændigheder, bestræber vi os dog på at reparere alle skader på under 1 time, og mens du venter, byder vi på en kop kaffe. Du kan også forhøre dig i butikken, om de bedste tips eller tilbehør til at undgå skader på din Samsung S8 i fremtiden.