Samsung Galaxy A80 reparation

Har du ødelagt din Samsung Galaxy A80 og brug for hjælp? Lad os hjælpe dig!

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger

Samsung Galaxy A80 reparation
ReparationPris
Skærmskift, Original1.195,-
Batteri595,-
Bagcover, original595,-
Ladestik595,-
Væskeskade-rens295,-
Fejlsøgning195,-

Bestil tid

  Kvalitetsreparation af Samsung Galaxy A80

  Galaxy A80 er en stor mobil med skærm på 6,7 tommer, og den vejer 220 gram. Telefonen har glas på for- og bagside. 6,7 tommer skærmen er med fuld HD+ opløsning og typen Super AMOLED. Hos Fixphone ved vi af erfaring, at de store smartphones ofte kan være mere følsomme ovenfor tab og skader, og skulle uheldet være ude, er vores certificerede og erfarne teknikere klar til at hjælpe dig med skærmskifte, udskiftning af glas og alle andre reparationer – og vi bruger kun gennemtestede reservedele af højeste kvalitet. Du kan besøge os uden forudgående aftale, og vi reparerer din smartphone på stedet på under 60 min.

   

  Kamera på Galaxy A80

  Kameraet er helt specielt på Galaxy A80. Der er tale om et triple kamera med 48 + 8 megapixel samt et time of flight kamera til billeder med bokeh-effekt. Derudover indeholder denne Samsung model et roterende kamera som er opsigtsvækkende. Det skydes nemlig op og roterer, når man skal tage selfies eller låse op med ansigtsgenkendelse, og det går hurtigt og er med høj billedkvalitet. Skulle kameraet være ødelagt eller flækket, kan vi hjælpe med reparation eller skifte af dette.

   

  Batteri

  Samsung Galaxy A80 batteriet er fornuftigt, men opdager du at der går kort tid mellem opladningerne, kan det være at et batteriskifte er løsningen. Med en skærm på 6,7 tommer kan batteriet forholdsvist hurtigt blive opbrugt, og synes du det drænes for batteri hurtigere end tidligere, kan vi hjælpe med et batteriskifte. Herefter virker din Galaxy A80 som ny igen. Du kan kigge uanmeldt ind i en af vores butikker, så skifter vi batteriet på stedet.

   

  Kontakt os

  Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du har spørgsmål eller ønsker. Vi træffes på tlf. 70345603, mail og Facebook. Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

  Du kan også reservere tid til din reparation her på siden (ovenfor i vores bookingssystem).