OnePlus 9 reparation

Har du fået ødelagt din OnePlus 9 og brug for en kvalitets-reparation eller udskiftning af en reservedel? 

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger. Se vores mange gode anmeldelser på Trustpilot. 

OnePlus-9-reparation
ReparationPris
Skærmskift, Original2.995,-
Skærmskift, Klasse A Kvalitet2.195,-
Batteri995,-
Bagcover, original995,-
Bagcover, kopi695,-
Ladestik795,-
Kamera-glas495,-
Væskeskade-rens295,-
Fejlsøgning195,-

Bestil tid

  OnePlus 9 Reparation

  Er du en heldig ejer af en OnePlus 9 smartphone, men alligevel har været så uheldig at smadre din skærm, ødelagt din mikrofon, fået en vandskade på højtaleren, på andet hardware eller software, så er vi eksperter i disse reparationer mv. Med mere end 10+ års erfaring med reparationer, kan du trygt overlade os om at få klaret din mobilreparation.

  Vores mobilreparatører er certificerede og uddannede, og vi er stolte over vores utallige gode anmeldelser på Trustpilot.

  Mobilskærm/display er dødt eller skærmen er smadret

  Skærmreparationer er en af de mest hyppige reparationstyper hos FixPhone. Så om du har tabt din OnePlus 9 mobil og ødelagt skærmen, fået revner i skærmen eller flækket displayet, så kan vi oftest klare din reparation på 30-60 min. både eller uden forudgående aftale. Vi bruger kun reservedele af højeste kvalitet. Vi har reparationsgaranti på 2 år, så du som kunde kan finde tryghed i hver eneste mobilreparation, som du foretager hos os.

  OnePlus 9 batteri skal skiftes

  Har din OnePlus 9 mobil svært ved at holde på strømme og er langt fra lige så frugtbart, som det plejede at være, så er det heldigvis nemt, hurtigt og billigt at få skiftet dit batteri hos FixPhone. Vi har typisk dit batteri på lager, og kan klare din reparation hurtigt. Selv om walk-in reparationstiden kun typisk er på 30-60 minutter, så kan du overveje om du vil booke en tid via. vores bookingsystem ovenfor. Så kan vi klare din reparation på rekordtid.

  Diverse typer OnePlus 9 reparationer

  Har du været ude for et andet uheld og har brug for en anden reparation på din mobil såsom en højtaler-, mikrofon- eller væskeskadereparation mv. så har vi erfaringen og ekspertisen til at klare din skade. Kontakt os gerne, hvis du står overfor en bestemt eller ubestemt skade, som kræver en reparation, og du ønsker at høre nærmere.

  Kontakt os

  Ønsker du at komme i kontakt med os kan det ske via. vores kundeserviceafdeling, som sidder klar mellem kl. 10-17.30 i alle hverdage og om lørdagen fra kl. 10-15. I disse tidsrum kan du også besøge os uden forudgående aftale. Vi sidder også klar på Facebook, til at besvare din henvendelse.