OnePlus 6T reparation

Har du ødelagt din OnePlus 6T og brug for en reparation? Lad os hjælpe dig!

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger

OnePlus 6T
ReparationPris
Skærmskift, Original Kvalitet1.295,-
Skærmskift, Klasse A Kvalitet995,-
Batteri395,-
Bagcover, original595,-
Bagcover, kopi395,-
Ladestik395,-
Mikrofon395,-
Kamera (for)395,-
Kamera (bag)395,-
Ørehøjtaler395,-
Højtaler395,-
Software195,-
Væskeskade-rens295,-
Fejlsøgning195,-

Bestil tid  OnePlus 6T reparation

  Vi har haft mange OnePlus 6T mobiler til reparation, og vi kan typisk reparere alt. Der er sikkert ikke en skade, som vi ikke har set. Så om din højtaler er i gået i stykker, din mikrofon ikke virker, der er softwarefejl eller noget helt fjerde, så kan du trygt overlade din telefon til os. Vi er Danmarks bedst bedømte mobilreparatører. Du kan se hvad tidligere kunder har sagt om vores service her på Trustpilot.

  Hvis ikke prisen fremgår af ovenstående liste, så kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud på din OnePlus reparation.

  OnePlus 6T skærm og batteri

  Vi ser oftest, at vores kunder kommer med deres OnePlus, hvor skærmen har fået et slag eller er blevet tabt og er flækket eller smadret. Endnu oftere ser vi at batteriet er sløvt og derfor skal skiftes. Det er typisk de to typer reparationer, som vi oftest ser. Vi kan oftest klare disse reparations-typer på under 60 min., og mens du nyder en kop kaffe i sofaen.

  Vi kontaktes nemt og svarer hurtigt

  Vores kundeserviceafdeling kan kontaktes alle hverdage fra kl. 10-17.30 og lørdag fra kl. 10-15. Du kan også reservere tid til din OnePlus reparation i bookingsystemet her på siden. Vores butikker findes i Helsingør, Hillerød og Roskilde, og du er velkommen til at kigge ind uden forudgående aftale, så ser vi på din mobil på stedet.