OnePlus 6 reparation

Har du ødelagt din OnePlus 6 og brug for hjælp? Lad os hjælpe dig! 

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger

OnePlus 6
ReparationPris
Skærmskift, Original Kvalitet995,-
Batteri395,-
Bagcover, original595,-
Bagcover, kopi395,-
Ladestik395,-
Mikrofon395,-
Kamera (for)395,-
Kamera (bag)395,-
Ørehøjtaler395,-
Højtaler395,-
Software195,-
Væskeskade-rens295,-
Fejlsøgning195,-

Bestil tid  Danmarks bedste OnePlus 6 reparatører

  Hos Fixphone finder du kun de bedste teknikere, det betyder, at du med ro i sindet kan overlade din reparation til os. Vores kundeservice og gode medarbejdere gør, at vi er blandt de bedste og dygtigste blandt mobilreparatører, og det er vi stolte af. Vi ved hvor mange følsomme oplysninger ens smartphone kan indeholde, og derfor behandler vi altid alle reparationer med stor respekt for privatlivet, så du kan føle dig tryg hos os. Hos Fixphone anvender vi kun de allerbedste reservedele, og på trods af dette er vores priser billige og vores reparationer hurtigt udført. Dette gøres altid uden at gå på kompromis med vores arbejde og udførelse heraf. Se vores kunders mange gode anmeldelser her på Trustpilot. Ovenfor kan du se en liste over de hyppigste reparationer vi udfører, de aktuelle priser og en estimeret tid over hvor længe reparationen vil tage på din OnePlus 6. Vi sigter altid efter at have din telefon klar på under 1 time, men gerne hurtigere afhængigt af hvor kompliceret skaden er. Du kan også allerede reservere din tid nu via vores online bookingsystem. På den måde undgår du ventetid på travle dage og kan bestemme en specifik tid, der passer ind i din kalender.

  Udskiftning af kamera på OnePlus 6

  Hvis der er noget vi har erfaret os, er det hvor stor betydning kameraet har, når man vælger telefon i dag. Mange bruger det indbyggede kamera som det primære, når de skal forevige minder, og derfor kan det være rigtig træls, hvis kameraet går i stykker. Vi har altid reservedele liggende, så du hurtigt kan få udskiftet kameraet i din OnePlus 6 og igen have mulighed for at tage billeder eller video.

  Hurtig batteriudskiftning

  Hvis batteri eller dock connector ikke virker, virker din OnePlus 6 med stor sandsynlighed heller ikke, når først den er løbet tør for strøm. Derfor kan vi indenfor en halv time udskifte batteriet så du igen kan være på farten med din smartphone. Det kan også være at du blot oplever at din telefon hurtigt mister strøm, og heldigvis kan vi udskifte det. Så skal du ikke være afhængig af, at være i nærheden af en stikkontakt. Hvis du ikke er sikker på, hvad præcist du har brug for at få udskiftet for at din OnePlus 6 igen virker optimalt, kan vores medarbejdere hjælpe dig med at finde ud af dette. Kig blot ind i én af vores butikker eller giv os et kald.

  Brudskader på skærm repareres billigt

  Har du ikke selv erfaring med at udskifte skærme på din smartphone, så vil vi anbefale, at du bruger en af vores erfarne teknikere. Det er af den årsag, at hvis det gøres forkert, kan gøre mere skade på din smartphone, hvilket i sidste ende vil gøre hele den oprindelige skade mere bekostelig. Hvis skærmen er i stykker, kan du eller dine ting desuden også tage skade, da det trods alt er glas, og derfor kan give glassplinter eller hænge fast i dine ejendele. Når du har fået skiftet glasset, anbefaler vi også altid at du får påført sikkerhedsglas, så du på den måde kan minimere chancen for fremtidige brudskader på dit glas.

  Væskeskader – når intet virker

  Har du prøvet alle tricks i bogen, og din OnePlus 6 stadig ikke vil tænde eller fungere, så kom ind forbi os eller book din tid online. Vi kan diagnosticere hvor den reale skade præcist er, og herefter kan du være med til at bedømme, om det er noget du ønsker vi laver for dig. Det kan være en lille udskiftning af en censor, som vi selvfølgelig har liggende, der kan betyde, at du ikke behøver at investere i en ny smartphone, og derfor kan det være en god investering, at undersøge hvad vi kan gøre for dig. Vores serviceorienterede medarbejdere, sidder klar til at hjælpe dig, skulle du have været så uheldig.

  Find os

  Vores butikker er at finde i Helsingør, Hillerød og Roskilde. Her finder du den bedste kundeservice og de bedste reparationer mandag til lørdag. Vi sidder også klar til at besvare eventuelle spørgsmål eller vejlede dig i hele vores åbningstid. Du kan kontakte os over mail, telefon eller Facebook.