OnePlus 5 reparation

Har du ødelagt din OnePlus 5 og brug for hjælp? Lad os hjælpe dig!

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger

OnePlus 5
ReparationPris
Skærmskift, Original Kvalitet995,-
Skærmskift, Klasse A Kvalitet745,-
Batteri395,-
Bagcover, original495,-
Ladestik395,-
Mikrofon395,-
Kamera (for)395,-
Kamera (bag)395,-
Ørehøjtaler345,-
Højtaler345,-
Homeknap395,-
Software195,-
Væskeskade-rens295,-
Fejlsøgning195,-

Bestil tid  Ekspertise og erfaring hos Fixphone

  Står du i den uheldige situation at din OnePlus 5 er gået i stykker, og en skade er opstået, så er vi de helt rette til at hjælpe dig med at få en funktionsdygtig telefon igen. Vi er blandt Danmarks bedste i branchen til at håndtere mobilreparationer. Det skyldes at vores teknikere har mere end 10 års erfaring, og at vores personale generelt har ekspertise til at håndtere alle typer af skader. Vi er professionelle, i alt hvad vi gør hos Fixphone, det betyder, at du med sikkerhed trygt kan overlade din OnePlus 5 til os. Vi håndtere alt med største fortrolighed – da vi er bekendte med, hvor mange personfølsomme data ens telefon indeholder i dag. Ovenfor kan du se en liste over de hyppigste skader, tilhørende priser samt en estimeret reparationstid. Vi gør meget ud af at være hurtige til at udfører reparationerne, men aldrig at gå på kompromis med selve reparationen. Da vi er blandt Danmarks bedste(Trustpilot), har vi ofte travle dage, og derfor anbefaler vi dig, at du reservere din tid online i dag, på den måde undgår du unødig ventetid, og kan i ro finde en tid, der passer ind i din kalender.

  Udskiftning af dock connector eller batteri

  Når batteriet er i stykker, eller lade indgangen bare ikke virker, så finder du hjælpen hos os. Vores tekniker kan hurtigt diagnosticere, hvilken del der er i stykker, og vi har altid reservedelene liggende klar til en udskiftning. Så kan både du og din OnePlus 5 komme på farten hurtigt igen. Vi reparerer altid alle reparationer indenfor en time, og imens du venter, byder vi på en kaffe.

  Skærmbrud og yderligere skader

  Hvis du ikke selv har erfaring med at udskifte din skærm, så henvend dig til os. Vores teknikere har utallige skærmskifte bag sig og kan derfor, uden at din telefon tager yderligere skade, nemt og billigt udskifte skærmen for dig. En skærm der er itu, kan påføre dig eller dine genstande skader, da glasset er skarpt og nemt kan sidde fast i ting. Når vi har skiftet glasset for dig, anbefaler vi herefter, at vi påsætter panserglas for at undgå fremtidige brud på skærmen.

  Væskeskade i OnePlus 5

  Har du prøvet alle tips, som du kender, efter at du har tabt din smartphone i væske? Fortvivl ej, vores teknikere kan hurtigt vejlede dig i, om det for det første kan betale sig for dig at reparere skaden, og samtidig også hvordan, man bedst og billigt kan reparere skaden, så du igen kan bruge din OnePlus 5.

  Kameraudskiftning effektivt og nemt

  Mange vælger i dag deres telefoner, blandt andet ud fra hvor godt kameraet er. Folk bruger betydeligt mere deres indbyggede kameraer i deres smartphones, hvorfor et defekt kamera kan være irriterende. Bestil tid i dag, eller kom ind forbi en af vores butikker, og få udskiftet dit defekte kamera allerede i dag. Vi har altid reservekameraer liggende, så du ikke skal vente på, at få et kamera der igen kan tage billeder af dine yndlingspersoner og ting.

  Hvor ligger Fixphone?

  Vores butikker finder du i Roskilde, Hillerød og Helsingør. Vores kundeservice er klar til at tage imod alle henvendelser fra dig over mail, Facebook og telefon i vores åbningstider, og du er også altid velkommen til blot at komme ind forbi i en af Fixphone’s butikker og få råd og vejledning.