OnePlus 3T reparation

Har du ødelagt din OnePlus 3T og brug for hjælp? Lad os hjælpe dig!

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger

OnePlus 3T
ReparationPris
Skærmskift, Original Kvalitet795,-
Batteri395,-
Software195,-
Væskeskade-rens295,-
Fejlsøgning195,-

Bestil tid  FixPhone har den bedst bedømte kundeservice

  Hos Fixphone er du garanteret en god behandling og kvalitetssikre reparationer. Vi er blandt Danmarks bedste indenfor mobilreparationer, og det er vi kun blevet ved med at være indenfor branchen. Er din OnePlus 3T gået i stykker, kan du med tryghed og ro aflevere den til en af vores butikker, og være garanteret en løsning der passer specifikt til dig. Vores reparationer bliver kun udført med de bedste reservedele, og det sikre dig, at det er den mest holdbare og solide løsning du finder. Desuden er alle vores teknikere erfarende reparatører af OnePlus 3T, hvilket gør, at de på bedste vis, kan vejlede og hjælpe dig med at finde den korrekte reparation, til det prisleje du ønsker. Ovenfor ses en kort liste over de reparationer, vi hyppigst udfører på din model, en estimeret reparationstid samt aktuelle priser. Skulle din skade ikke fremgå ovenfor, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, der på bedste vis besvare de spørgsmål eller forespørgsler, du måtte have. Du kan endvidere også ovenfor bestille din reparationstid allerede i dag, og booke en tid hos en tekniker – på den måde undgår du ventetid og kan roligt derhjemme eller på farten, finde en tid der passer netop dig.

  Kamera udskiftning

  Mange er begyndt at elske OnePlus, pga. deres gode kameraer – og det er forståeligt. Vi bruger i dag kameraet i vores smartphones mere end nogensinde, og derfor er det træls, hvis det pludseligt går i stykker. Hos Fixphone har vi altid nye kameraer liggende klar til udskiftning, så du igen kan tage billeder/video, af de ting eller personer der betyder noget for dig.

  Batteriudskiftning på OnePlus 3T

  Vi udskifter hurtigt og billigt dit batteri i din smartphone, mens du venter. Hvis batteri eller dock connecter også kendt som oplader indgangen er i stykker, er din smartphone ubrugelig, derfor anbefaler vi dig at bruge vores walk-in service eller bookingsystem, så du hurtigt kan komme på farten igen, med en telefon der virker. Vores teknikere har både ekspertisen og erfaringen til hurtigt og nemt at kunne udskifte og diagnosticere, præcist hvor problemet med dit batteri er.

  Vi udskifter din skærm hurtigt og billigt

  Selvom vi billigt kan udskifte skærmen på din OnePlus 3T, betyder det ikke at vi går på kompromis med kvaliteten, af de reservedele vi anvender. Hos Fixphone bruger vi kun de bedste reservedele på markedet, hvoraf vi også har garantiservice, på alle de reparationer vi udfører. Hvis du ikke selv har erfaring med at udskifte skærmen, hvis denne er itu, vil vi til enhver tid anbefale dig, at du kontakter en professionel til at gøre dette for dig. Vores teknikere har mere end 10 års erfaring med skærm skifte, så reserver en af dem, og vær sikker på en udskiftning der ikke medfører yderligere skader på hardwaren.

  Væskeskade

  Har uheldet været ude, du har prøvet alle tricks i bogen du kender, og intet virker – så kan vi hjælpe! Hvis du har tabt din OnePlus 3T i noget væske, og den ikke vil fungere ordentligt, kan vores teknikere, når de diagnosticere den, se præcist hvad der har taget skade og udskifte med en ny reservedel. De vil til enhver tid råde dig til den mest økonomiske og bedste løsning for dig, så kig ind forbi en af vores butikker og lad os hjælpe dig.

  Hvor ligger vores butikker?

  Du finder vores glade og professionelle personale i Helsingør, Hillerød og Roskilde – her står de klar fra mandag til lørdag til at hjælpe dig. Har du spørgsmål, du ikke har fået besvaret her på siden, eller mangler du råd og vejledning, er du altid velkommen i en af butikkerne, du kan også skrive til os på mail eller Facebook – eller blot give os et kald på telefonen.