OnePlus 2

Har du ødelagt din OnePlus 2 og brug for hjælp? Lad os hjælpe dig!

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger

OnePlus 2
ReparationPris
Skærmskift, Original Kvalitet695,-
Batteri395,-
Software195,-
Væskeskade-rens295,-
Fejlsøgning195,-

Bestil tid  Danmarks bedste mobilreparatør

  Hos Fixphone finder du de bedste teknikere til at reparerer din telefon, skulle uheldet være ude og en skade opstået. Vores teknikere har mange års erfaring med reparationer af alle typer af telefoner, og i stor grad også OnePlus modeller grundet den stigende favorisering af mærket. Det betyder naturligvis også flere reparationer, og dermed mere erfaring. Vores dygtige og professionelle medarbejdere er altid klar til at råde og vejlede dig til den rigtige reparation. Vi laver alle skader, men skulle netop din ikke være på nedenstående liste, så tøv ikke med at kontakte os og forhøre dig om, hvad vi kan gøre for dig, vi vil nemlig med glæde altid hjælpe. På listen fremgår også priser, estimeret reparationstid, og du kan endvidere booke din tid via vores online bookingsystem. På den måde undgår du irriterende ventetid, da vi ofte har travlt og du derfor kan spare noget tid ved på forhånd at reservere en tekniker. Som regel kan vi lave alle reparationer på mellem 15-60min., så du hurtigt kan komme videre med din dag, og i ventetiden byder vi på en kop kaffe eller te.

  OnePlus 2 kamera udskiftning

  De fleste bruger deres kamera der er indbygget i deres smartphone hyppigere end før, og det er for mange også en af grundene til at de i første omgang valgte en OnePlus 2. Det kan derfor være til stor gene, hvis det er gået i stykker, men hos Fixphone har vi altid reservedele og nye kameraer liggende passende til din model, så du igen har mulighed for at tage billeder og videoer, af det der har betydning for dig. Vi skifter kameraet hurtigt og billigt, så er din OnePlus 2 igen fuld funktionsdygtig.

  Batteriskifte hos Fixphone

  Ofte ser vi, at folk har behov for enten at få skiftet batteriet i deres smartphone, eller at oplader indgangen er i stykker og derfor behøver udskiftning. Dette er begge skader vi kan løse og reparerer på ca. 20 minutter. Du kan blot reservere din tid i bookingsystemet og dermed hurtigt have en smartphone, du kan bruge. Det samme gør sig naturligvis gældende, hvis du har behov for at få skiftet indgangen til dine høretelefoner.

  Har du fået en brudskade?

  Mange har ikke selv erfaring med at udskifte skærmen på deres smartphone, og har du heller ikke, vil vi anbefale dig at opsøge professionel hjælp til at gøre dette. Hos Fixphone har vi altid skærme liggende til OnePlus 2, så du hurtigt og billigt kan få en skærm, der ikke kan gøre mere skade. En ødelagt skærm kan nemlig både gøre skade på dig selv eller dine ting, og derfor råder vi dig også til hurtigst muligt at få repareret denne og derefter få påsat et panser glas for at minimere risikoen for fremtidige brud på glasset.

  Væskeskade

  Hvis du har fået en væskeskade, og har prøvet alle de flittige husmor tricks du kender, men intet hjælper – så book en tid hos os. Vi kan altid vejlede dig i hvad den bedste løsning er for dig – vores teknikere har ekspertise til at håndtere en hvilken som helst skade inklusiv væskeskader, så tøv ikke med at kontakte os – vi vil med fornøjelse afhjælpe dig problemet.

  Hvor finder du Fixphone?

  Vores butikker er placeret i Hillerød, Helsingør og nu også Roskilde. Vi har åbent mandag til lørdag, så du kan finde en tid der passer ind i din kalender. Har du spørgsmål, du ikke kan finde svar på herinde, eller blot ønsker at tale med en af vores kyndige medarbejdere, er du altid velkommen til at ringe til os, eller skrive til os på enten Facebook eller mail.