Nokia X20 reparation

Har du fået ødelagt din Nokia X20 mobil og brug for en kvalitets-reparation eller udskiftning af en reservedel? 

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger. Se vores mange gode anmeldelser på Trustpilot. 

Nokia-X20
ReparationPris
Skærmskift, Original995,-
Skærmskift, Klasse A Kvalitet595,-
Batteri395,-
Ladestik395,-
Mikrofon395,-
Ørehøjtaler395,-
Højtaler395,-
Væskeskade-rens295,-
Fejlsøgning195,-

Bestil tid  Nokia X20 mobil reparation

  Du er en af de heldige ejere af en Nokia X20 smartphone, men har desværre været så uheldig at ødelagt batteri, højtalerne, kameraet eller smadret skærmen. Frygt ikke, vi står klar til at hjælpe dig med din næste reparation i en af FixPhone butikkerne.

  Med mange års erfaring af mobilreparation og fokus på kundeservice i højeste klasse, vi glade for vores kunders fremragende anmeldelser 5-stjernede anmeldelser på Trustpilot.

  Smadret Nokia X20 mobilskærm

  Har du smadret skærmen på din Nokia X20 og har brug for en reparation af din mobil, står vores dygtige serviceteknikere klar til at hjælpe dig i en af FixPhone butikkerne. Vi foretager skærmskifte til dagligt og er eksperter i at give din mobil og andre elektroniske enheder den bedste og mest optimale behandling.

  Vi kan oftest klare mobilskærm udskiftninger på under 60 minutter uden forudgående aftale.

  Udskiftning af kameralinse på Nokia X20

  Har du smadret kameralinse eller ødelagt dit kamera på anden vis, så behøver det ikke at være så besværligt at få det repareret. Her hos FixPhone stræber vi altid efter, at klare din reparation på rekordtid, også når det kommer til dit ødelagte kamera.

  Vi kan oftest klare en reparation af dit kamera på under 60 minutter.

  Batteriskifte på din Nokia X20

  Har din Nokia X20 fået sværere ved at holde på strømmen, er batteriet gået dødt eller er der noget helt andet galt med dit batteri, så kan det oftest løses på relativt kort tid. En reparation eller udskiftning af dit batteri på din mobil tager oftest under 60 minutter og vi bruger kun batterier af højest kvalitet. Dermed sikre vi os at din mobil får den bedste behandling og levetid som muligt.

  Forespørgsler på andre mobilreparationer

  Har du en anden forespørgsel på en mobilreparation af din Nokia X20, så tøv endelig ikke med at tage kontakt til os og hør nærmere. Vi har oftest alle dine reservedele på lager og stræber efter at hjælpe med alle slags reparationer. Det gælder alt fra de ødelagte højtalere til Wi-Fi signalet der driller.

  Kontakt os

  Det er muligt at booke tid online på vores hjemmeside, men du kan også komme i kontakt med os på tlf. 70345603mail eller på Facebook.

  Da vi også er et walk-in værksted, kan du også altid besøge os uden en forudgående aftale