Nokia 8 Sirocco reparation

Har du brug for en Nokia 8 Sirocco reparation? Uanset om der er tale om en smadret skærm, flækket glas, dårlig mikrofon, stum højtaler, et batteriskifte eller andet, så kan vi hjælpe dig!

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger.

Nokia 8 Sirocco
ReparationPris
Skærmskift, Original2.495,-
Skærmskift, Klasse A Kvalitet1.795,-
Batteri595,-
Ladestik595,-
Mikrofon595,-
Ørehøjtaler595,-
Højtaler595,-
Væskeskade-rens295,-
Fejlsøgning195,-

Bestil tid    Nokia 8 Sirocco reparation

    Hos Fixphone er kvalitet og service i højsædet og selvom vi oftest reparerer din OnePlus 7 på kun 10-60 min., så tilbyder vi gratis drikke, mens du venter i vores hyggelige butikker, hvor vi også har vores værksteder. Vi benytter kun gennemtestede reservedele af højeste kvalitet til din OnePlus 7, og alle vores teknikere er desuden certificerede reparatører og har flere års erfaring i branchen.

    Trustpilot har vores kunder bedømt vores service og kvalitet, og vi er stolte af at vi har fået Danmarks bedste score i vores branche.

    Du er også velkommen til at ringe eller skrive til os per mail eller på Facebook, hvor vi hurtigt besvarer din henvendelse.