Nokia 8.3 5G reparation

Har du fået ødelagt din Nokia 8.3 5G mobil og brug for en kvalitets-reparation eller udskiftning af en reservedel? 

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger. Se vores mange gode anmeldelser på Trustpilot. 

Nokia-8-3-5G-Mobil-Reparation
ReparationPris
Skærmskift, Original995,-
Skærmskift, Klasse A Kvalitet695,-
Batteri395,-
Ladestik395,-
Ørehøjtaler395,-
Højtaler395,-
Væskeskade-rens295,-
Fejlsøgning195,-

Bestil tid  Nokia 8.3 5G telefon reparation

  Har din Nokia 8.3 5G telefon brug for en reparation, er vi her hos FixPhone eksperter i reparationer af Nokia telefoner, men også af Samsung og iPhone/Apple telefoner. Uanset om det gælder en smadret skærm, et dødt batteri, en defekt ladeport eller noget helt andet, så hjælper vi dig med reparation af dit beskadigede software eller hardware på din mobil.

  Besøg os i en af FixPhone butikkerne i Hillerød, Helsingør eller Roskilde, når du har brug for en god, professionel og hurtig reparation, så klarer vi den typisk på under 60 min. Det kræver ikke forudgående aftale, så du kigger bare forbi, når du har tid.

  Nokia 8.3 skærmskifte/udskiftning af display

  Har du brug for en reparation af din Nokia 8.3 mobilskærm, så kan det oftest ordnes ved at udskifte skærmen. Har du revner, sort skærm eller noget alla regnbue farve streger i skærmen, vil vi glædeligt hjælpe dig med at få styr på din mobils tilstand og give den en kærlig hånd/reparation.

  Vi kan oftest klare mobilskærm udskiftninger på under 60 minutter i en af FixPhone butikkerne.

  Er den gal med kameraet?

  Hvis det er kameraet den er gal med, kan vi også hjælpe. Det gælder alt fra en flækket kameralinse, som har brug for at blive udskiftet eller andre skader på dit kamera.

  Batteriskifte på din Nokia 8.3

  Har du brug for en udskiftning af dit ødelagte eller slidte batteri på din Nokia 8.3, så står vores dygtige teknikere klar i en af FixPhone butikkerne i Hillerød, Helsingør eller Roskilde. Med et nyt batteri, slipper du for at lede efter opladere og ladestationer flere gange om dagen.

  Forespørgsler på andre mobilreparationer

  Har du en anden forespørgsel på mobilreparation af din Nokia 8.3, så tøv endelig ikke med at tage kontakt til os og hør nærmere. Vi har oftest alle dine reservedele på lager og stræber efter at hjælpe med alle slags reparationer. Det gælder alt fra de ødelagte højtalere til bluetooth signalet der driller og andet.

  Kontakt os

  Hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker at booke en tid til en reparation af din mobil, kan du gøre det via. vores hjemmeside. Da vi også er et walk-in værksted, kan du også altid komme forbi os uden en forudgående aftale. Ellers kan du også komme i kontakt med os på tlf. 70345603mail eller på Facebook.