Nokia 3.4 reparation

Har du fået ødelagt din Nokia 3.4 mobil og brug for en kvalitets-reparation eller udskiftning af en reservedel? 

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger. Se vores mange gode anmeldelser på Trustpilot. 

nokia-3-4-Reparation
ReparationPris
Skærmskift, Original895,-
Skærmskift, Klasse A Kvalitet595,-
Batteri395,-
Ladestik395,-
Mikrofon395,-
Ørehøjtaler395,-
Højtaler395,-
Væskeskade-rens295,-
Fejlsøgning (Fratrækkes ved reparation)195,-

Bestil tid

  Nokia 3.4 reparation

  Er du typen, som elsker en simpel og samtidigt kompliceret og flot smartphone, ejer du nok allerede Nokia 3.4 mobilen. Med op til 2 dages batterilevetid får du mulighed for maksimal udnyttelse af Nokia 3.4 modellens flotte kamera, højtalere, styresystem og skærmopløsning.

  Har du smadret skærmen, ødelagt højtalerne, batteriet, ladeporten, nogle knapper eller noget helt andet, men ikke orker lange ventetider og køer, kan vi som regel klare dine reparationer af dine elektroniske enheder og mobiler på under 60 minutter. Besøg os i en af FixPhone butikkerne i HelsingørHillerødRoskilde eller Køge, næste gang du har brug for en god, professionel og hurtig reparation.

  Er din skærm Nokia 3.4 gået i sort eller smadret?

  Er din Nokia 3.4 mobilskærm gået død/i sort eller smadret ved et uheld hjælper vi med at udskifte den til en ny skærm i original kvalitet.
  Et panserglas og et cover gør ikke uheld og skader uundgåelige, men formindsker dem oftest. Med en meget lav reparationstid og et meget højt serviceniveau vil vi glædeligt foretage din næste skærmreparation.

  Oftest er det nok at udskifte skærmen, men uanset reparationen klarer vi den oftest på under 60 minutter.

  Reparation af dit kamera

  Har du ødelagt eller slidt dit kamera op på din Nokia 3.4 smartphone og mistet glæden ved at tage billeder og videoer af unikke eller tilfælde momenter, så få dit kamera repareret eller udskiftet hos FixPhone på rekordtid. Vi kan oftest klare din reparation af dit kamera på under 60 minutter.

  Ødelagt batteri på Nokia 3.4

  Har din Nokia 3.4 svært ved at holde på strømmen eller er batteriet gået helt dødt, kan vi oftest skifte det til et helt nyt på under 60 minutter i en af FixPhone butikkerne.

  Andre reparationer af din mobil

  Har du en specifik eller anden reparation på din Nokia 3.4 af fx dine ødelagte højtalerne, ødelagte knapper, defekte ladeport, wi-fi-signal eller noget helt andet, så tøv ikke med at kontakte os. Vi har oftest dine reservedele på lager og stræber altid efter at fikse dine reparationer på under 60 minutter.

  Kontakt os

  Har du nogle spørgsmål til en reparation af din mobil eller gerne vil have foretaget en reparation, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Da vi er et walk-in værksted kan du altid komme forbi os uden en forudgående aftale. Foretrækker du at booke en aftale, kan det gøres via vores hjemmeside. Ellers kan du også komme i kontakt med os på tlf. 70345603mail eller på Facebook.