Update 01. feb 2021: Da FixPhone er et serviceværksted med ind- & udlevering af enheder til reparation, er vi ikke omfattet af detailhandlens nedlukning. Alle vores værksteder har åbent med almindelige åbningstider.

Moto One Zoom

Vi er eksperter i Moto One Zoom reparation, og har 2 års reparationsgaranti. 

Uanset om din skærm er smadret, batteriet hurtigt løber tør for strøm, der er fejl på bundkortet, væskeskade eller der er tale om en helt anden reparation, så kan vi hjælpe. 

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger. Vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

ReparationPris
Skærm, original kvalitet1.195,-
Batteri495,-
Ladestik695,-
Mikrofon495,-
Kamera (for)695,-
Kamera (bag)695,-
Ørehøjtaler395,-
Højtaler495,-
Vandskade295,-
Fejlsøgning195,-

Bestil tid  Moto One Zoom reparation

  Hvis du har oplevet at batteriet ikke holder på strømmen, skærmen er smadret, mikrofonen ødelagt, at det ikke kommer lyd fra højtaleren eller andet, så er vi heldigvis eksperter i Moto One Zoom reparation. Vores teknikere er alle certificerede og uddannede i smartphone reparationer. Se vores mange gode anmeldelser på Trustpilot.

   

  Hvis din Motorola skærm er smadret

  Hvis du har været så uheldig at tabe din Moto One Zoom, og skærmen er knust, smadret eller gået i sort, kan vi hurtigt og billigt skifte denne for dig. Vi bruger de bedste skærme på markedet og sammenlagt med vores fordelsagtige reparationsgaranti på 2 år, gør at du trygt kan overlade din reparation til os. Da vi har opnået nogle virkelig gode leverandøraftaler, får du en kvalitets-skærm til en billig pris hos os.

   

  Batteriet holder dårligt på strømmen

  Hvis du oplever at batteriet hurtigt løber tør for strøm, kan man heldigvis let ændre på dette med et hurtigt og billigt batteriskifte. Vi skifter flere batterier dagligt, og det er en sikker proces, som oftest klares på stedet. Vi har oftest batterier på lager, så du kan kigge ind, når det passer dig, og så skifter vi batteriet med det samme. Alle vores batterier er af bedste kvalitet, så du får et batteri der holder i lang tid. Du kan bestille tid i bookingsystemet ovenfor, hvis du vil sikre dig, at vi kan skifte batteriet, når du kommer.

   

  Andre typer Moto One Zoom reparationer

  Vi kan reparere alt uanset skadetype og omfang, så om din skærm er i gået i stykker, der er fejl på printet (bundkort), væskeskade eller noget helt fjerde, så har vi ekspertisen til at reparere din telefons skade. Hvis ikke din pris fremgår af ovenstående liste, så kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud på smartphone reparation.

   

  Kontakt os

  Vores kundeserviceafdeling sidder klar til at besvare din henvendelse i vores åbningstid hver mandag-fredag fra klokken 10-17.30 og om lørdagen fra klokken 10-15. Du kan også reservere tid til din Motorola reparation igennem vores online bookingsystem her på siden. På den måde er du sikker på at der er en tekniker ledig når du kommer forbi butikken, og du undgår derfor unødvendig ventetid.

  Vi er også på Facebook, hvor vi også sidder klar til at besvare din henvendelse.