Update 01. feb 2021: Da FixPhone er et serviceværksted med ind- & udlevering af enheder til reparation, er vi ikke omfattet af detailhandlens nedlukning. Alle vores værksteder har åbent med almindelige åbningstider.

Moto One Vision

Vi er eksperter i Motorola Moto One Vision reparation, og har 2 års reparationsgaranti.

Uanset om din skærm er smadret, batteriet hurtigt løber tør for strøm, der er fejl i softwaren, væskeskade eller der er tale om en helt anden reparation, så kan vi hjælpe. 

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger.

ReparationPris
Skærm, original kvalitet1.195,-
Batteri495,-
Vandskade295,-
Fejlsøgning195,-

Bestil tid    Moto One Vision reparation

    Vi er specialister i Motorola Moto One Vision reparation, og der er sikkert ikke en skade, vi ikke har set. Uanset om din  skærm er smadret, højtaler er i ødelagt, din mikrofon ikke virker, batteri er dårligt eller noget helt andet, så kan vi hjælpe. Hvis ikke din pris fremgår af ovenstående liste, så kontakt os for et uforpligtende tilbud på din Motorola reparation.

    Service er i højsædet hos os, og vi er Danmarks bedst bedømte mobilreparatører. Se på Trustpilot hvad tidligere kunder har sagt om vores service.

    Moto One Vision skærm og batteri

    Det er almindeligt oplevet, at batteriet efter noget tid ikke holder på strømmen, eller at skærmen har fået et slag og er flækket eller smadret. Vi er eksperter i Motorola Moto One Vision reparation, og har skiftet utallige Motorola batterier og skærme. Det er de to typer reparationer, som vi oftest ser. Vi kan oftest klare disse reparationstyper på under 60 min.