Update 01. feb 2021: Da FixPhone er et serviceværksted med ind- & udlevering af enheder til reparation, er vi ikke omfattet af detailhandlens nedlukning. Alle vores værksteder har åbent med almindelige åbningstider.

Moto Z3 Play reparation

Vi er eksperter i Moto Z3 Play reparation, og har 2 års reparationsgaranti. 

Uanset om din skærm er i gået i stykker, batteriet sluger strømmen, der er fejl på printet (bundkort), væskeskade eller noget helt andet, så kan vi hjælpe. 

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger. Vi er nemlig også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

ReparationPris
Skærm, original995,-
Batteri495,-
Vandskade295,-
Fejlsøgning195,-

Bestil tid  Moto Z3 Play reparation

  Når din Motorola er ødelagt eller har fejl, din mobilskærm er smadret, mikrofon er ødelagt, højtaler er uden lyd eller andet, så kan vi hjælpe, og vi er specialiserede i Moto Z3 Play reparation. Hos Fixphone finder du Danmarks bedste mobilreparatører af smartphones, og vi er glade og stolte over vores mange gode anmeldelser på Trustpilot.

  Skærmen, batteri og andre reparationer 

  Der er intet værre end et dårligt batteri, en skærm som er flækket eller en højtaler der ikke spiller. Vi kan hurtigt og billigt skifte hvilken som helst reservedel i din Motorola, så den fungerer optimalt igen. Ofte klares reparationer som denne på under 60 min, og så kan du komme videre med din dag. Vi har reparationsgaranti på 2 år, og vi bruger originale reservedele.

  Kontakt os

  Vores kundeserviceafdeling sidder klar til at besvare din henvendelse i vores åbningstid hver mandag-fredag fra klokken 10-17.30 og om lørdagen fra klokken 10-15. Vi besvarer også henvendelser på Facebook.