Update 01. feb 2021: Da FixPhone er et serviceværksted med ind- & udlevering af enheder til reparation, er vi ikke omfattet af detailhandlens nedlukning. Alle vores værksteder har åbent med almindelige åbningstider.

Moto G8 Plus

Vi er eksperter i Moto G8 Plus reparation, og har 2 års reparationsgaranti. 

Uanset om din skærm er i gået i stykker, batteriet sluger strømmen, der er fejl på printet (bundkort), væskeskade eller noget helt andet, så kan vi hjælpe. 

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger. Vi er nemlig også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

ReparationPris
Skærm, original kvalitet895,-
Batteri595,-
Bagcover, original595,-
Bagcover, kopi345,-
Vandskade295,-
Fejlsøgning195,-

Bestil tid  Moto G8 Plus reparation

  Har du en smadret skærm, ødelagt mikrofon, ingen lyd i højtaleren eller andet, så er vi heldigvis eksperter i Moto G8 Plus reparation. Hos Fixphone finder du Danmarks bedste mobilreparatører af smartphones, og vi er glade og stolte over vores mange gode anmeldelser på Trustpilot, som taler sit tydelige sprog. Vi har over 10 års erfaring med Motorola reparationer, og vores teknikere er alle certificeret og uddannet.

   

  Hvis skærmen er smadret, flækket eller i sort

  Hvis du har været så uheldig at tabe din Moto G8 Plus, og skærmen er ødelagt, kan vi hurtigt og billigt skifte denne for dig. Ofte klares en reparation som denne på mellem 30-60 min, og så kan du komme videre med din dag. Vi bruger kun de bedste skærme på markedet. Dette sammenlagt med vores fordelsagtige reparationsgaranti på 2 år, gør at du trygt kan overlade din reparation til os.

   

  Batteriet aflades hurtigt eller virker ikke

  Hvis du oplever at batteriet ikke holder på strømmen, og aflades hurtigere en da den var spritny, kan man heldigvis let ændre på dette med et hurtigt og billigt batteriskifte. Vi skifter flere batterier dagligt, og det er en sikker proces, som oftest klares på stedet. Vi har oftest batterier på lager, så du kan kigge ind, når det passer dig, og så skifter vi batteriet med det samme. Du kan også bestille tid i bookingsystemet ovenfor.

   

  Andre typer Moto G8 Plus reparationer

  Vi kan reparere alt uanset skadetype og omfang, så om din skærm er i gået i stykker, der er fejl på printet (bundkort), væskeskade eller noget helt fjerde, så har vi ekspertisen til at reparere din skade. Hvis ikke din skade fremgår af ovenstående liste, så kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud.

   

  Kontakt os

  Vores kundeserviceafdeling sidder klar til at besvare din henvendelse i vores åbningstid hver mandag-fredag fra klokken 10-17.30 og om lørdagen fra klokken 10-15. Du kan også reservere tid til din reparation igennem vores online bookingsystem her på siden. På den måde er du sikker på at der er en tekniker ledig når du kommer forbi butikken, og du undgår derfor unødvendig ventetid.

  Vi er også på Facebook, hvor vi også sidder klar til at besvare din henvendelse.