Update 01. feb 2021: Da FixPhone er et serviceværksted med ind- & udlevering af enheder til reparation, er vi ikke omfattet af detailhandlens nedlukning. Alle vores værksteder har åbent med almindelige åbningstider.

Moto G7 Power reparation

Vi er eksperter i Moto G7 Power reparation, og har 2 års reparationsgaranti. 

Uanset om din skærm er smadret, batteriet dårligt, højtaleren er uden lyd, der er fejl i softwaren eller en anden reparation, så kan vi hjælpe. 

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger. Vi er nemlig også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale. 

Vi er også på Facebook, hvor vi også sidder klar til at besvare din henvendelse.

ReparationPris
Skærm, original kvalitet895,-
Batteri595,-
Vandskade295,-
Fejlsøgning195,-

Bestil tid  Moto G7 Power reparation

  Har du været uheldig og fået smadret skærmen, ødelagt mikrofonen, ingen lyd i højtaleren eller andet, så er vi heldigvis eksperter i Moto G7 Power reparation. Hos Fixphone finder du Danmarks bedste mobilreparatører af smartphones, og vi er glade og stolte over vores mange gode anmeldelser på Trustpilot. Alle vores teknikere har over 10 års erfaring, er certificerede og uddannede i Motorola reparationer.

   

  Hvis skærmglasset er smadret

  Hvis du har været så uheldig at tabe din mobil, og din Motorola-skærm er knust, flækket eller gået i sort, så kan vi hurtigt og billigt skifte denne for dig. Vi bruger kun de bedste skærme på markedet og sammenlagt med vores fordelsagtige reparationsgaranti på 2 år, gør at du trygt kan overlade din reparation til os. Du kan booke tid ovenfor, så tager det typisk under 60 min., for at den er færdigrepareret.

   

  Batteriet løber hurtigt tør for strøm

  Hvis du oplever at batteriet ikke holder på strømmen, og aflades hurtigere en da den var spritny, kan man heldigvis let ændre på dette med et hurtigt og billigt batteriskifte. Vi skifter flere batterier dagligt, og det er en sikker proces, som oftest klares på stedet. Vi har oftest batterier på lager, så du kan kigge ind, når det passer dig, og så skifter vi batteriet med det samme. Du kan også bestille tid i bookingsystemet ovenfor.

   

  Andre typer Moto G7 Power reparationer

  Vi kan reparere alt uanset skadetype og omfang, så om din skærm er smadret, softwarefejl, højtaleren eller mikrofonen er ødelagt, væskeskade eller noget helt fjerde, så har vi erfaringen og ekspertisen til at reparere din telefons skade. Hvis ikke din mobilreparation fremgår af ovenstående liste, så kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud.

   

  Kontakt os

  Vores kundeserviceafdeling sidder klar til at besvare din henvendelse i vores åbningstid hver mandag-fredag fra klokken 10-17.30 og om lørdagen fra klokken 10-15. Du kan også reservere tid til din reparation igennem vores online bookingsystem her på siden. På den måde er du sikker på, at der er en tekniker ledig, når du kommer forbi butikken, og du undgår derfor unødvendig ventetid.